יותר טוב?

• הוסף לסימניות
מקסים! מואר ויפהפה!

התמונה הרביעית מתוקה במיוחד.

• הוסף לסימניות
התמונה השניה והאחרונה, טובות.
כל השאר דורש עוד שיפור

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את השישית,

• הוסף לסימניות
ממש קשה להגיב על כל תמונה בנפרד בכמות כזו
לרוב התמונות חסר צבע
4-5-6 יפות

• הוסף לסימניות
עכשיו שרוב הצבעים הרבה יותר טובים אני יכולה להגיד שהסט מקסים, התמונה השניה פשוט מעולה, ואני לא כותבת את זה על כל תמונה וסגנון כלל וכלל. הכיוון והסגנון מעולה.
אבל צילום נכון מהתחלה זה חשוב, את יכולה לבוא למצב שככה זה יוצא מהמצלמה ואז עריכה תעשה את זה עוד יותר טוב.

• הוסף לסימניות
יש פה כמה תמונות ממש יפות. הצבעים נוראיים. (יתכן והמסך שלך אינו מכוייל)

• הוסף לסימניות
בכלליות כתבתי בסט הקודם שלך
אבל בגדול יש לך את זה והתמונות עם פוטנציאל גדול, קומפוזיציות יפות, רעיונות יפים, ילדים יפים וכו
עוד קצת ידע בצילום נכון ויהיה הכל מושלם

• הוסף לסימניות
בקורות

לכל המגיבות ...

אני קוראת את הבקורות המקצועיות שלכן, ומנסה להתקדם מכך.
אז ככה, לפני כמה חודשים סיימתי קורס צילום בפרוג. ולפני כשבועיים החלפתי מצלמה מניקון לקנון . ומסתבר שיש לי עוד הרבה מה ללמוד ..
השתמשתי ב WB שמש , - והתמונות הכהות צולמו כבר בשקיעה. ואני לא כ"כ אוהבת להעלות את הISO . אז הנה המחיר..

את הפוקוס בד"כ אני מכוונת על העין.

אשמח מאוד לקבל גם בקורות בסגנון, את התמונה X הייתי משפרת ע"י... וכו'

תודה רבה

• הוסף לסימניות
בזמן שקיעה, WB של שמש הוא שגוי,
אם את רוצה להשתמש באופציה מובנית אז הכי טוב זה מעונן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה ש;1334149:
בזמן שקיעה, WB של שמש הוא שגוי,
אם את רוצה להשתמש באופציה מובנית אז הכי טוב זה מעונן.

תוכלי להחכים אותי לגבי WB?
למדנו להשתמש באופציות המובנות במצלמה ובנוסף בצילום סטודיו לכוון עם נייר לבן וכו' ..

מה עוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה