יותר טוב?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תפרידי בין 2 דברים.

נעילה נכונה של הפוקוס.

תמונה חדה על שלל היבטיה.
לגבי השני שברנו בפוסט השני.

לגבי הפוקוס.
אל תעבדי על כמה או על בחירה אקראית של המצלמה.
תבחרי בנקודת פוקוס אחת ויחדה עליה את שולטת עם הגויסטיק (יש ב70?)
תמקדי עם הנקודה שאת רוצה ואל תשני קומפוזיציה אחרי המקוד.

מיותר לציין שפוקוס הוא על מישור המרחק ולא על מישור הימין שמאל. כך שאין שום סתירה בין פוקוס על העלים לפוקוס על העיניים- יתכן והם באותו מרחק . וגם כאן בהחלט יתכן שהחדות על בילדה נפגמה בשל מהירות התריס.
תעלי רגישות ומהירות תריס.

• הוסף לסימניות
הדבר הבא שאת עושה: מעמידה את המצלמה על חצובה, ומצלמת סרגל בזוית של 45 מעלות, ומציינת לאיזה מס' כיוונת.

• הוסף לסימניות
הבדיקה שאתה מציע טובה לפרונט/בק פוקוס. לא לטכניקת צילום לא נכונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1375053:
הבדיקה שאתה מציע טובה לפרונט/בק פוקוס. לא לטכניקת צילום לא נכונה.

ברור, לזה התכוונתי!
אני חושד שיש לה פרונט.

• הוסף לסימניות
מנסיוני הקט ב9 שנים הרשת בפורמי צילום.

קראתי מאות פוסטים של "הציוד שלי תקול" .
אנשים האשימו את המצלמה בבק פוקוס- את העדשות בלימוניות- את הפלאשים בסטיות צבע ומה לא.

99% לפחות הן תקלות משתמש. שבחר ללכת בדרך הקלה ולהאשים את המהנדס היפני.

אני לא אומר שאין ציוד תקול- אבל לרוב בקרת האיכות של קנוניקון טובה יותר מבקרה המשתמש של הצלם המתחיל.

לפני שאני מתקרב צעד אחד בכלל לכיוון בדיקת הציוד אני מוודא ב110% שהטכניקה נכונה.
פה זה הפוך- אני יודע ב110% שהטכניקה לא נכונה.
הרי אתה יודע שאת הבדיקההזו עושים מצילום מחצובה או לפחות עם פלאש במהירות הסינכרון וכד'.

צילום על 1/90 לא יתן לך שום אינדיקציה לכלום .

אי אפשר לבחון שום דבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1375365:
מנסיוני הקט ב9 שנים הרשת בפורמי צילום.

קראתי מאות פוסטים של "הציוד שלי תקול" .
אנשים האשימו את המצלמה בבק פוקוס- את העדשות בלימוניות- את הפלאשים בסטיות צבע ומה לא.

99% לפחות הן תקלות משתמש. שבחר ללכת בדרך הקלה ולהאשים את המהנדס היפני.

אני לא אומר שאין ציוד תקול- אבל לרוב בקרת האיכות של קנוניקון טובה יותר מבקרה המשתמש של הצלם המתחיל.

לפני שאני מתקרב צעד אחד בכלל לכיוון בדיקת הציוד אני מוודא ב110% שהטכניקה נכונה.
פה זה הפוך- אני יודע ב110% שהטכניקה לא נכונה.
הרי אתה יודע שאת הבדיקההזו עושים מצילום מחצובה או לפחות עם פלאש במהירות הסינכרון וכד'.

צילום על 1/90 לא יתן לך שום אינדיקציה לכלום .

אי אפשר לבחון שום דבר

אתה אומר דברים נכונים מאד, אבל בכל זאת כדאי לעשות את הבדיקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה