דרוש מידע יותר מאקונומיקה

• הוסף לסימניות
קנינו בית חדש במצב יחסית משופץ (ככה שלא שווה לשפץ)
אבל עבר הזנחה פשוט לא נראה לנו שנקו אותו שששנניייםם הסירחון חזק
גם אחרי ששפכנו שם בקבוק אקונומיקה למשהו יש רעיון לניקיון (חומר או משהו כזה)
בדחיפות ממש.

• הוסף לסימניות
אם ניקיתם הכל עם אקונומיקה, והרי לא פג, כנראה שנספג ריח בקירות ובשאר הדברים... וזו בעיה...

• הוסף לסימניות
אחי נכנס לדירה מוזנחת מאוד עם רצפה שחורה וריח.
הוא סייד והשרה את הרצפה עם אקונומיקה וגם את השירותים.
הדירה קיבלה פנים חדשות

• הוסף לסימניות
קנינו בית חדש במצב יחסית משופץ (ככה שלא שווה לשפץ)
אבל עבר הזנחה פשוט לא נראה לנו שנקו אותו שששנניייםם הסירחון חזק
גם אחרי ששפכנו שם בקבוק אקונומיקה למשהו יש רעיון לניקיון (חומר או משהו כזה)
בדחיפות ממש.
השאלה איפה, יש דברים יותר חזקים, אבל תלוי אם זה לארונות או לרצפה או לאמבטיה...

• הוסף לסימניות
הייתי נזהרת מהשרייה באקונומיקה
זה יכול להזיק לרצפה.
כלים סניטרים אין בעיה למיטב ידיעתי
אני לא משתמשת בבית בכלל באקונומיקה חוץ משירותים וכיורים
הפנטסטיק עושה עבודה טובה

• הוסף לסימניות
אני ניכנסתי לדירה לפני 5 שנים והדירה הייתה בהזנחה נוראית שלא רואים דברים כאלה קירות שחורים קנים של ציפורים בבית זוואה לקחתי את זה כי לא היה דירות איפה שחיפשתי לא חשבתי שזה יהיה כל כך גרוע ניקיתי אותו מלא ולקח שנה שלימה עד שהריח לגמרי נעלם ברוך השם אני כבר לא גרה שם

• הוסף לסימניות
לכתמים על המרצפות מועיל חומר 00 ולשפשף חזק[י''א גם לימון...]
ולשטוף מיד-שלא יאכל את הריצוף
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה