כללי יזמות והחזקות

• הוסף לסימניות
בס"ד

לקוח ביקש לי לעשות לוגו שתבטא יזמות והחזקות, אולי מאן דהוא יוכל לעזור לי ביעוץ איזה סימבול אני צריך בכדי שהוא יבטא את אחד מהנושאים או שניהם.?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
היות שאף אחד לא יודע למה בדיוק הכוונה ב"יזמות והחזקות", ובדרך כלל זה שם כולל לחברה שעושה כל מיני עסקאות ולא רוצה להיות מוגבלת לתחום אחד, עדיף ללכת על משהו כמה שיותר גנרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;704444:
מה הפירוש גנרי

סליחה על הבורות

כללי, שיכול להתאים להרבה דברים.

• הוסף לסימניות
בס"ד

זה מסתדר עם זה איכשהו ?

קבצים מצורפים

• ללא שם-2.jpg
    1 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
זה משהו בינלאומי או מקומי?

• הוסף לסימניות
הוא משהו מקומי אבל הוא אמר לי שאני ישים גם כדור הארץ כדי לשדר שהוא מתעסק בהרבה דברים

תודה על התייחסות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;704457:
הוא משהו מקומי אבל הוא אמר לי שאני ישים גם כדור הארץ כדי לשדר שהוא מתעסק בהרבה דברים
לא הבנתי את הקשר בין כדור הארץ לבין התעסקות בתחומים רבים...
(גם אם הלקוח ביקש כדאי להסביר לו שאין קשר - זה חלק מהתפקיד שלנו).

אני באופן אישי הייתי שואלת דבר ראשון את הלקוח בדיוק לתחום העיסוק (היה לי לקוח שהתעסק בנדל"ן וקרא לזה יוזמה ואחזקות - ככה שהלוגו הלך לכיוון הזה, מצד שני היה לי לקוח שבאמת התעסק בהרבה דברים וקיבל לוגו יותר כללי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;704451:
בס"ד

זה מסתדר עם זה איכשהו ?

זה מסתדר אם מדובר על חברה שפעלה במאה ה-19.

• הוסף לסימניות
בס"ד

וואו איזה התקפה

אם הוא מתעסק בנדל"ן

במקום הכדור להביא לבנים זה יותר מתאים

ושוב אתנצל בפני רבותי על הבורות

• הוסף לסימניות
בס"ד

הלקוח עצמו אמר לי שכעת זה מזכיר לו משרד נסיעות.

לכן שיניתי והוא עדיין ביקש שיהיה עם הגלובוס.

בבקשה תרביצו בעדינות :( )

קבצים מצורפים

• 33333.jpg
    1.2 MB · צפיות: 6
  • 444444.jpg
    1.3 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
ראשית הפונט לא מתאים, אתה צריך פונט מקצועי ומשדר יציבות ואמון תחליט על צבע מתאים.
לאחר מכן תחליט איזה סימבול אתה רוצה לשים תכין 2 או 3 סקיצות (תלוי מה סיכמת עם הלקוח) ותעלה לכן.

• הוסף לסימניות
אל תרוץ עדיין להראות ללקוח. זה עוד ממש לא השלב. קח לעצמך יומיים שלושה לעבוד על זה קודם.

• הוסף לסימניות
הכי בעדינות שאפשר: סגנון העיצוב מיושן משהו.
נסי לעבוד עם קווים יותר עגולים וזורמים וליצור לוגו מעט יותר אבסטרקטי.
את יכולה לראות דוגמאות ללוגואים בעיצוב יותר חדשני באתרי לוגואים כדי להבין את הכיוון ולקבל משם השראה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;704531:
ראשית הפונט לא מתאים, אתה צריך פונט מקצועי ומשדר יציבות ואמון תחליט על צבע מתאים.
לאחר מכן תחליט איזה סימבול אתה רוצה לשים תכין 2 או 3 סקיצות (תלוי מה סיכמת עם הלקוח) ותעלה לכן.
בס"ד

איזה פונט ?
{אני ירוק בענף ויפה מצידכם ההתייחסות והירידה לפרטי פרטים}.

תודה לכל העוזרים והמסייעים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה