נכתב ע"י ויזואלית;1515358:הרגשתי שאחדות זה כוח!
הציטוט הנ"ל לא תעמולת בחירות? לי זה מצמרר...
מצמרר לאהוב את היהודי האחר והשונה, מי שלא בדיוק כמוני לא יהודי שנכלל בהגדרת רעך כמוךנכתב ע"י טויטו770;1515369:אותך זה מצמרר?! מדוע?!
נכתב ע"י טויטו770;1515301:אני לא צריך להוסיף שאם זה היה מישהו אחר זה לא היה קורה.. וחבל שכך!
נכתב ע"י טויטו770;1515369:הציטוט הנ"ל הינו תיאור האווירה כמו שרשמתי..
אותך זה מצמרר?! מדוע?!
נכתב ע"י צצפ;1515382:גם אותי זה מצמרר, כי תיאור ההרגשה שלך בכנס הבחירות אינה רלוונטית לפורום זה, וגם התמונות לא בדיוק אמורות להביע את ההרגשה הזו...
ומל מקום אנו מבינים שהתרגשת מאד, ומבינים בדיוק מה רצית להביע...
אבל פרוג הוא לא המקום להביע את הרגשותיך בנושא זה..
נכתב ע"י טויטו770;1515130:אמש, צילמתי בכנס האחדות של מפלגות 'יחד' ו'עוצמה יהודית'.. הרגשתי שאחדות זה כוח!
בתמונה הראשונה מופיע נשיא המפלגה הרב מאזוז שליט"א ובתמונה שלאחריו נציג מפלגת 'עוצמה יהודית' - איש חברון ברוך מרזל.
נכתב ע"י טויטו770;1515384:הפורום הזה כבר יימחק אז אגיד בקצרה כמה מילים לפני: אני מתבייש שככה העם מתייחס ליהודי ששלימות הארץ חשובה לו לא פחות משלימות התורה והעם ומתייחס לרדידות שהשמאלנים משליטים בתוכנו כדי שנשנא את היהודי הזה כי הוא עושה להם צרות! ובנוגע למי שאמר שהרבנים מוקיעים אותו לך תלמד היסטוריה.. לך תלמד מהי אהדת רבנים ולא מהי אהדת דרעי..
נכתב ע"י chf;1515385:770
חלק מהחב"ד'ניקים שוב החליטו שהולכים לבד קולות לטמיון??????!!!!!
נכתב ע"י msphoto;1517349:קומפוזיציות טובות.
זהו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים