• הוסף לסימניות
אמש, צילמתי בכנס האחדות של מפלגות 'יחד' ו'עוצמה יהודית'..
בתמונה הראשונה מופיע נשיא המפלגה הרב מאזוז שליט"א ובתמונה שלאחריו נציג מפלגת 'עוצמה יהודית' - איש חברון ברוך מרזל.

• הוסף לסימניות
זווית הצילום תרמה רקע יפה ומעניין
לא השקיעו שם בתאורה מחמיאה ... זוטות :)

אחדות בין הטובים זה כוח, בין הרעים זו חולשה, תראה מה קורה לכבל שמאחד בין המינוס למינוסית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלית;1515358:
הרגשתי שאחדות זה כוח!

הציטוט הנ"ל לא תעמולת בחירות? לי זה מצמרר...

הציטוט הנ"ל הינו תיאור האווירה כמו שרשמתי..

אותך זה מצמרר?! מדוע?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טויטו770;1515369:
אותך זה מצמרר?! מדוע?!
מצמרר לאהוב את היהודי האחר והשונה, מי שלא בדיוק כמוני לא יהודי שנכלל בהגדרת רעך כמוך :eek:

אם האשכול הזה ימשיך בכיוון הזה הוא כנראה ימחק, קשה לא להיגרר לדיון כזה, אבל ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טויטו770;1515301:
אני לא צריך להוסיף שאם זה היה מישהו אחר זה לא היה קורה.. וחבל שכך!

אני מתחייבת בלי נדר ובעז"ה להגיב באותה צורה על כל שיתוף של תמונות מכנס פוליטי, לא משנה מאיזה מפלגה.

להוציא כמובן את כנס האחדות המרגש של אהבת הארץ שהתקיים בצפון הארץ באגמון החולה ובו השתתפו אלפי ציפורים. כציפור אחת בלב אחד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טויטו770;1515369:
הציטוט הנ"ל הינו תיאור האווירה כמו שרשמתי..

אותך זה מצמרר?! מדוע?!

גם אותי זה מצמרר, כי תיאור ההרגשה שלך בכנס הבחירות אינה רלוונטית לפורום זה, וגם התמונות לא בדיוק אמורות להביע את ההרגשה הזו...

ומל מקום אנו מבינים שהתרגשת מאד, ומבינים בדיוק מה רצית להביע...
אבל פרוג הוא לא המקום להביע את הרגשותיך בנושא זה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צצפ;1515382:
גם אותי זה מצמרר, כי תיאור ההרגשה שלך בכנס הבחירות אינה רלוונטית לפורום זה, וגם התמונות לא בדיוק אמורות להביע את ההרגשה הזו...

ומל מקום אנו מבינים שהתרגשת מאד, ומבינים בדיוק מה רצית להביע...
אבל פרוג הוא לא המקום להביע את הרגשותיך בנושא זה..

הפורום הזה כבר יימחק אז אגיד בקצרה כמה מילים לפני: אני מתבייש שככה העם מתייחס ליהודי ששלימות הארץ חשובה לו לא פחות משלימות התורה והעם ומתייחס לרדידות שהשמאלנים משליטים בתוכנו כדי שנשנא את היהודי הזה כי הוא עושה להם צרות! ובנוגע למי שאמר שהרבנים מוקיעים אותו לך תלמד היסטוריה.. לך תלמד מהי אהדת רבנים ולא מהי אהדת דרעי..

• הוסף לסימניות
770
חלק מהחב"ד'ניקים שוב החליטו שהולכים לבד קולות לטמיון??????!!!!!
נכתב ע"י טויטו770;1515130:
אמש, צילמתי בכנס האחדות של מפלגות 'יחד' ו'עוצמה יהודית'.. הרגשתי שאחדות זה כוח!
בתמונה הראשונה מופיע נשיא המפלגה הרב מאזוז שליט"א ובתמונה שלאחריו נציג מפלגת 'עוצמה יהודית' - איש חברון ברוך מרזל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טויטו770;1515384:
הפורום הזה כבר יימחק אז אגיד בקצרה כמה מילים לפני: אני מתבייש שככה העם מתייחס ליהודי ששלימות הארץ חשובה לו לא פחות משלימות התורה והעם ומתייחס לרדידות שהשמאלנים משליטים בתוכנו כדי שנשנא את היהודי הזה כי הוא עושה להם צרות! ובנוגע למי שאמר שהרבנים מוקיעים אותו לך תלמד היסטוריה.. לך תלמד מהי אהדת רבנים ולא מהי אהדת דרעי..

אל תקח ללב...
כגודל ההתקפות כך בעז"ה תגדל ההצלחה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chf;1515385:
770
חלק מהחב"ד'ניקים שוב החליטו שהולכים לבד קולות לטמיון??????!!!!!

לטמיון?! זה הרי ברור שהמפלגה תעבור את אחוז החסימה.. חבל שהעם רואה את הדברים לא נכון ובמקום לתת לימין האמיתית לבנות את הקואוליציה הבאה רוצים בכוח לתת לשמאל לשלוט פה..פשוט עצוב

• הוסף לסימניות
אם רצית חו"ר על התמונות-
הן לא מחמיאות לטעמי

• הוסף לסימניות
קומפוזיציות טובות.

זהו.

• הוסף לסימניות
הקומפוזיציות יפות, הזוית קצת מדי נמוכה, מזכירה קצת סגנון צילום במשטרים טוטליטארים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה