יחידה להשכרה - התייעצות דחופה !

• פותח הנושא qa123
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רגע לפני סגירת התכנית ..
האם היחידה בתכנית המצורפת מספיק מרווחת ?
אשמח לקבל הערות / הארות

תודה רבה !!!

קבצים מצורפים

• יחידה.JPG
    יחידה.JPG
    KB 50.6 · צפיות: 73
  • הוסף לסימניות
1622541186261.png

מה עם ארון לחדר שינה?

• הוסף לסימניות
החדר שינה מחולק ל 2/3 ו 1/3 עם קיר קטן מפריד כמו שאת רואה ..
בחלק הקטן יותר בצד ימין בצד מתוכנן ארון הזזה, בצד השני עריסת תינוק וכד'

2יחידה.JPG

• הוסף לסימניות
המטבח - מרגיש לי מבוזבז - כל החלק של החלון, ובכלל בוא מפוזר ולא מנוצל

גם הקטע עם החדר שינה נראה לי בזבוז שטח, ולא פרקטי

• הוסף לסימניות
למה ?
איפה בזבוז שטח ?
ולא הבנתי למה המטבח מבוזבז ?

אודה להסבר..

• הוסף לסימניות
גם הקטע עם החדר שינה נראה לי בזבוז שטח, ולא פרקטי
דווקא נראה לי ממש יתרון. שיש מקום לילד אם רוצים להפריד מהורים, ללמוד/ לעבוד. בעיני זה יתרון. וזה שהארון שם לא מפריע כי זה מצד שני מספיק מחובר.

• הוסף לסימניות
אני מציע הצעה כדלהלן
1. לסגור את החדר שינה , ולעשות שם חלונות גבוהים , ולהגדיל את האורך שלו - כך שיהיה מקום להכניס שם ארון
2. במטבח לעשות חית של עבודה , ולפניו הפנית אוכל - נראה לי יותר נציול של השטח
3. נשאר עוד חצי חדר, שאפשר לעשות לו פתח מהמטבח - משמש כחדר שירות - או אפילו כחצי חדר

קבצים מצורפים

• ייייי.jpg
    ייייי.jpg
    KB 136.6 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
תודה על ההצעה .
אבל - אם אני סוגרת את החדר שינה אז אין חלונות ... וזה בטח לא בא בחשבון .
ולגבי המטבח איפה מקרר ומכונת כביסה ?
בתכנית המקור המכונת כביסה ליד חלון התלייה שזה נורא נוח - בתוך ארון
ולידה מקרר ותנור/מזווה - כלומר יחידה גבוהה .

• הוסף לסימניות
זה שהחדר הנוסף הוא לא מהחדר שינה נראה לי יתרון ממש.
אפילו אם תעשי חלון גדול מהחדר שינה לחדר הנוסף.
בתור אמא אני מחפשת דירה שיש בה יותר פרטיות ולא רואים את כל הבית מכל מקום וכל אחד מבני הזוג יכול לנהל שיחת טלפון שקטה.
החדר הנוסף הוא כמו מרפסת סגורה

• הוסף לסימניות
אני מציע הצעה כדלהלן
1. לסגור את החדר שינה , ולעשות שם חלונות גבוהים , ולהגדיל את האורך שלו - כך שיהיה מקום להכניס שם ארון
2. במטבח לעשות חית של עבודה , ולפניו הפנית אוכל - נראה לי יותר נציול של השטח
3. נשאר עוד חצי חדר, שאפשר לעשות לו פתח מהמטבח - משמש כחדר שירות - או אפילו כחצי חדר
אין חלון לחדר שינה, ואין ארון בחדר שינה.

• הוסף לסימניות
וגם החדר שינה ממש קטן על גבול החצי חדר
וכשיש את החצי חדר הצמוד ככה זה יכול להיות כמו חדר ארונות מפנק, עם ארון, קומודה, ופינה ללול בעתיד
אם מציגים את זה בצורה כזו לשוכרים זה יכול להיות פלוס גדול

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה