דרוש מידע יחידה לזוג ליד לניאדו להשכרה לכמה ימים.

• הוסף לסימניות
כמה שיותר קרוב ללניאדו,
עדיפות למשהוא מפנק עם ג'קוזי ומרווח.

אשמח לקבל מידע תמונות , מספרים ומחירים.
תודה!

• הוסף לסימניות
יש תומכת לידה- אורלי ששון, גרה ממש קרוב ויש לה צימר שהיא משכירה.
כתבתי בעבר בפורום את הטלפון שלה, אין לי עלי את המספר- תעשי חיפוש...

• הוסף לסימניות
וואו,
אז אולי את גם יכולה להמליץ על התומכת הזאת?
אני בעצם מחפשת בשביל משהיא שרוצה לבוא ללדת שם והיא גם מתענינת על תומכת טובה,
אם את יודעת להמליץ מנסיון, אשמח, תודה!!

• הוסף לסימניות
אפרת קורנפלד שמעתי מכמה שהיו ממש מרוצות.

• הוסף לסימניות
טוב, אם לא נותנים מענה לדירה אולי על התומכות.......

ההתלבטות בין אורלי לאפרת
אשמח לקבל מידע גם באישי,
מחירים, ומה הסגנון פחות או יותר.... מקצועיות.......

• הוסף לסימניות
פרסמו פעם בעיתון משפחה רצינו ובסוף לא הלכנו אבל נראה מהמם שולחת לך באישי לא יודעת אם מותר לי לעלות לפה זה נראה לי מול החניון של הבית חולים

• הוסף לסימניות
אפרת קורנפלד מדהימה.

• הוסף לסימניות
אני רואה הרבה המלצות על אפרת ועל אורלי,
מאוד יעזור לי אם תוכלנה לפרט יותר את החוויה באישי,
(מהממת יכול לומר הרבה דברים........)

וגם מי שקצת פחות נהנתה אם תוכלי לשים דגש על איזה נקודה,
חשוב לי מאוד הברור הזה.
תזכנה למצוות!!!

• הוסף לסימניות
לשתיהן יש עדינות ואצילות מיוחדת,
משרות אווירה נעימה שמפיגה את כל החששות...
מקצועיות ברמה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה