מידע שימושי יחידות דיור לזוגות צעירים - הכל בכל מכל כל!

• הוסף לסימניות
בעניין מקום האיחסון במקרה ואין חדר נוסף איפה מאחסנים את הדברים (בגדים בארון) מגהץ, מיקסר, שואב אבק, מזוודה, קופסה של כובע, מטאטא, מגב, עגלה, צעצועים לילד, וכו' וכו'
בוידם

• הוסף לסימניות
היכן עדיף שיהיה חלון
בחדר שינה ובמקלחת ושירותים
או בסלון?
אי אפשר בשניהם
כדאי מאד בשניהם. אם אי אפשר- לדעתי עדיף במטבח. בשירותים אפשר לשים וונטה.
(ולקחת בחשבון שזה מוריד מאד את אטרקטיביות היחידה)

• הוסף לסימניות
לאכסן בבוידם את המגהץ, מיקסר, קופסה של כובע, מטאטא, מגב, עגלה, צעצועים לילד?
אלו דברים לשימוש יומיומי או שבועי. כל פעם ירוצו לבוידם?
התכוונתי לדברים שלא בשימוש יומיומי
ואת הדברים שכתבת זה קצת ארגון נכון, לא רק מקום. (אני גרה ביחידה, מנסיון)

• הוסף לסימניות
התכוונתי לדברים שלא בשימוש יומיומי
ואת הדברים שכתבת זה קצת ארגון נכון, לא רק מקום. (אני גרה ביחידה, מנסיון)
נכון, אבל בד"כ צריך עבורם ארון נוסף, ואין מקום בארונות המטבח/חדר שינה, ולזה הוא התכוון.

• הוסף לסימניות
כנראה שאף פעם לא ניסית גז....
גז מחמם הרבה יותר מהר!
לאמא שלי יש גז בחלבי וחשמליות בבשרי,
כך שבתור בחורה התנסיתי בשתיהם,
אצלי בבית רק חשמליות!
לא בשבילי הנקיון של כיריים
ולא הפחד מדליפת גז ואש גלויה בבית עם ילדים קטנים.
מרוצה מאד ממהירות הבישול.

• הוסף לסימניות
אמבטיה-חובה!! אני הייתי ביחידה עם מקלחון, סיוט. וכבר לא מדברת על איך מקלחים ילדים קטנים?
ספה-חובה...(שמעתי גם ממדריכת כלות..)
מספיק מקום לסל כביסה. היה לי מקום רק לסל קטן, שהכיל פחות ממכונה, וכל הזמן הוא גלש והציק לי ממש.

• הוסף לסימניות
אמרו כאן דברים מאד חשובים
רוצה להוסיף - שהיחידה תהיה מקום נעים לגור בו
כן, גם אם מדובר על שלוה חודשים, זה קריטי
שהזוג יראה את הדירה וירגיש לו טוב איתה, ולא ייקח בלית ברירה
יחידה שלוג נעים בה, הם יאהבו להיות בה ביחד ולא יצטרכו כל היום לברוח כדי לצאת מהחנק
או שהשיח יהיה רוב הזמן - כמה לא מוצלח כאן, מתי כבר עוברים..
זו לא הדרך הכי אידאלית לתחילת החיים

• הוסף לסימניות
חשוב מאוד הבידוד!!! שלא תמצאו אתכם בשיחה משותפת עם השכנים ביחידה מעבר לקיר.......
ואם זה גג לבדוק שאין רטיבות.
מניסיון מר......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה