מידע שימושי יחידת דואר אשדוד רבע 20

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר???
זה מה שהגיע לי.
איזה חברת דואר זה?

הגיע ליחידת הדואר למסירה לנמען (מדף מס' ) רבע 20, אשדוד

• הוסף לסימניות
יחידת דואר זה לכאורה רק בדואר.

תבדקו מס' מעקב באתר הדואר.

• הוסף לסימניות
מאיפה הנתון שכתבתם?
תבדקו גם באתר טראק 17.
1631183704789.png

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק כאן בדואר:
או לכתוב בגוגל : דואר מעקב משלוחים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלחתי דבר דואר בסך 900 ש"ח
האפשרות היחידה להוכיח את זה היא צילום מסך שקניתי אותו ממישהו (זה כמו לקנות מיד 2 ולכן אין חשבונית)
והלך לאיבוד
פעם ראשונה שאני שולחת בדואר
עשיתי משלוח רגיל כי אני לא באמת מבינה בדברים האלה
וזה מה שהם ענו לי

נוכח הצהרתך כי הפריט הנדון לא נמסר ביעד ואף לא הוחזר אליך, ומאחר ועד כה לא נמצאו עקבותיו , ישולמו לך פיצויים ויוחזרו דמי המשלוח.
סכום 177 ₪, שהינו סכום הפיצויים המרבי שנקבע בהתאם לתקנות ותנאי השירות , בתוספת 57 ₪, המהווים החזר דמי המשלוח, ובסה"כ 234 ₪, יועבר לחשבונך עד 21 ימי עסקים מתאריך הודעה זו.
אם תתקבל תשובה בשלב מאוחר יותר לפיה דבר הדואר לא אבד, חברת דואר ישראל שומרת לעצמה את הזכות לתבוע בחזרה את סכום הפיצויים ששולם.
אנו מתנצלים על אי הנעימות שנגרמה.
בברכה מרגריטה, שירות לקוחות דואר ישראל

בא לי לבכות!!!
איזה מן פיצויים אלה שאפילו לא מכסים את גובה האבדה שלי?
מרגישה שכל הטרחה והתקווה שלי נגוזו ובאמת שבא לי לבכות.
יש עוד משהו שאפשר לעשות עם זה?
  • עצוב
Reactions: יאלילי1 //
5 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה