יחידת חילוץ ים המלח • סדרה

• הוסף לסימניות
בס"ד

בא לי, בתקופה הקרובה להעלות סדרות. אני יוד שזה קשה להגיב אך נסו להגיב על כל הסדרה בכללותה. האם היא מעבירה את הסיפור, האם היא מעניינת/מרגשת/מעצבנת אתכם.

כלל אחד הצבתי לעצמי. 8 צילומים לסדרה.

בכיף, או שלא ;)

קבצים מצורפים

• IMG_22852.JPG
    KB 65.4 · צפיות: 61
  • IMG_23662.JPG
    KB 35.8 · צפיות: 30
  • IMG_23172.JPG
    KB 56.2 · צפיות: 31
  • IMG_24432.JPG
    KB 43.2 · צפיות: 25
  • IMG_24362.JPG
    KB 25.9 · צפיות: 26
  • IMG_24482.JPG
    KB 40.2 · צפיות: 27
  • IMG_26272.JPG
    KB 37.6 · צפיות: 37
  • IMG_26162.JPG
    KB 34 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
דרמטי מאד,
רב הנסתר על הגלוי.

עוד מעט פרטים לא היו מזיקים לדעתי.

אהבתי יותר את 3 האחרונות,
(הפריע לי החלון המלוכלך;))

ותמשיך להעלות...

• הוסף לסימניות
אוירה כן. מעבר לזה, לא הרבה לטעמי.
היחידה שאהבתי זה השלישית. (הכלב בעיגול המואר)

• הוסף לסימניות
הכלב בעיגול המואר
חזק!!

• הוסף לסימניות
אהבתי את התמונה האחרונה מאוד מספרת
את התמונה עם הכלב
את התמונה עם החיילים (?) והכלב- אולי תחשיך את הפנים שלהם בעריכה קלה, כי החשכה מוסיפה לדרמת המיסתורין, אבל "פלסתרים" על הפנים לא...
לא אהבתי את התמונה עם הקנטינה חוץ מאור בעינים לא סיפרה לי כלום
בראשונה, אם לא היתה הקנטינה, היה יותר מספר- היא מיותרת בסיפוריות של התמונה- הם נראים מתייעצים- מה הקשר לשוקו ולחמניה... ;)
האחרות- 2 עם מכונית, ואחת עם כלב וכמה אנשים בין סלעים (מערה?) אהבתי גם כן, למרות החלון המלוכלך... אחרי הכל זה תמונת אמת, לא תמונת פרסום... :)
א קיצער, סה"כ אהבתי
מקווה שלא הכבדתי עם הפירוט...

• הוסף לסימניות
בס"ד

קנטינה??? חחחחחחחחח הרגת אותי!

יחידת חילוץ, הלו! לא שקם בבסיס חצרים.

זה החפ"ק.

• הוסף לסימניות
חחחחחח
אוקי
לא רואים מרחוק, וזה מה שאני ראיתי.... אז החפ"ק והפרוז'קטור לעינים טיפה'לה נותן אווירה של באפלה ומיץ תפוזים.... ;)
אבל זה אני....

• הוסף לסימניות
אוירה מותחת ומפחידה בהחלט! (בלי קשר לאיכויות צילום וכד' שבזה אני לא ממש מתמצאת)

• הוסף לסימניות
תמונה שמדברת בעד עצמה
האחת לפני האחרונה

• הוסף לסימניות
תמונות יפות, תאורה מרתקת.

כסדרה הייתי מסתפק בראשונה, ברביעית ובשביעית.

השאר לא מוסיפות ופחות טובות.

• הוסף לסימניות
השלישית הרביעית והאחת לפני אחרונה,

מצליחות להעביר את הסיפור יפה.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כדרלעומר בהחלט! ממש מסכמות את הכל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה