לא נראה לי שיש חוק בענין והכל לפי סיכום מראש.נכתב ע"י MV25;974477:שלום וברכה
כשהחנות נסגרת בעשר למשל
זה נורמלי שהעובד בורח על השנייה למרות שנשארו עוד מלא לקוחות בחנות?
האם העובד רשאי להחליט על דעת עצמו שהיות ואין מספיקה עבודה/לקוחות היום ומשעמם מידי ולכן הולך חצי שעה / שעה קודם?
נכתב ע"י רות מיכל;974487:ל
כמעביד- האם נתת לעובד פעם מתנה לחג? (אפילו שאתה לא חייב מבחינה חוקית)?
האם החמאת לו לפעמים?
אם ככה אז בהחלט יש צורך בכללים כתובים.נכתב ע"י MV25;974609:יתכן שהתקלות האלו נובעות דווקא מבעיה הפוכה?
יחסי יותר מידי טובים בין עובד למעביד
מחמאות על כל מה שמגיע
צחוקים על הכל
מתנות חג נדיבות כדוגמת 150 ש"ח מתנה בפורים גם לעובדת שעובדת חודשים ספורים
נכתב ע"י MV25;974617:ואגב השכר הוא 25 לשעה
והעובדות מתוגמלות לפי שעה כך שברור להן שזה לא על חשבונן
מתגובתך ניכר שאת עצמאית..נכתב ע"י rosmarin;974700:אם אני הייתי שכירה היה דרוש יותר מ 25 ש"ח לשעה כדי להשאיר אותי במקום אחרי שעות העבודה.
גם בחוק, על עבודה מעבר למשרה מלאה (8 שעות) יש תוספת, נראה לי 150% לשעה. אני לא יודעת בדיוק.
כעצמאית- כמובן שאין שעות סגירה.![]()
נכתב ע"י רות מיכל;974711:מתגובתך ניכר שאת עצמאית..![]()
נכתב ע"י MV25;974477:שלום וברכה
כשהחנות נסגרת בעשר למשל
זה נורמלי שהעובד בורח על השנייה למרות שנשארו עוד מלא לקוחות בחנות?
האם העובד רשאי להחליט על דעת עצמו שהיות ואין מספיקה עבודה/לקוחות היום ומשעמם מידי ולכן הולך חצי שעה / שעה קודם?
נכתב ע"י תילתן;974740:כל התשובות נבונות אבל לא קשורות לשאלה.
לשאלתך:
1.זה לא נורמלי, זה אסור וזה לא מקובל עובד בחנות נשאר עד הלקוח האחרון, ברור שאם יש "מלא לקוחות בחנות" לא עוזבים!!!!!
נכתב ע"י תור הזהב;974817:יש מצבים שזה התנהגות וולגרית מצד העובד לעזוב במועד שנקבע ויש שלא. אבל אין לו חובה להישאר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: טורונטיאני, אבואלה, ספרא אמר ספרא יודע! ועוד 76 משתמשים79 //