זה פרטי?שם מסתבר שלא אדרוך בתקופה הקרובה
אבל אני מעונינת להתלונן ולא יודעת למי לפנות
חשוב שהוא יתלונןלצורך מה?
סניף של רשת.זה פרטי?
סניף של רשת ?
שיפור השירות!לצורך מה?
לא בעיהסניף של רשת.
שיפור השירות!
מניעת עוגמת נפש לי ולכל הלקוחות האחרים.
סתם החליטה לסגור את הקופה לכמה דקות?!קרה לי לא מזמן ביש חסד בביתר
כמה אנשים ממתינים בתור לקופה ולפתע הקופאית מחליטה שהיא סוגרת את הקופה ועפה לה בלי לומר מילה
אני מסתובב לקופות האחרות ורק 2 קופות פעילות
אחרי כמה דקות הקופאית חזרה לקחת משהו שהיא השאירה בקופה, הערתי לה במילה שזה לא בסדר וחטפתי צרחות
התעצבנתי, רתחתי, אבל אין למי להתלונן!
סגרה את הקופה והלכהסתם החליטה לסגור את הקופה לכמה דקות?!
לגמרי!אבל צרחות זה דבר שלא בא בחשבון , גם אם לקוח העיר לה שלא בצדק
ואני חשבתי שרק שוק מהדרין מצטיינים בסיפורים האלה.....יש הרבה דברים מעצבנים אבל אני לא חושבת שהם יתיחסו כ"כ לקופאים שהלכה לרגע
היא בן אדם
אבל צרחות זה דבר שלא בא בחשבון , גם אם לקוח העיר לה שלא בצדק
עלי צרחה היום קופאית ששכחתי את הקוד הסודי של האשראי "את לא נורמלית" ועוד כגון זה, "תחזרי הרגע את הדברים למקום מה את חושבת לעצמך שאני יחזיר את זה, אמרתי לה שאין בעיה אני יחזיר והיא לא צריכה לצעוק, והיא ממשיכה לצעוק והיתה עוד אישה שעמדה בתור שהצטרפה לחגיגה כאילו הצרחות זה מה שיזכיר לי את הקוד
אבל היה סיום טוב, איש אחד צדיק שראה את הבאלגן שילם במקומי בלי להכיר בלי כלום "מי כעמך ישראל"
כן הייתי ראיתי...יש הרבה דברים מעצבנים אבל אני לא חושבת שהם יתיחסו כ"כ לקופאים שהלכה לרגע
היא בן אדם
אבל צרחות זה דבר שלא בא בחשבון , גם אם לקוח העיר לה שלא בצדק
עלי צרחה היום קופאית ששכחתי את הקוד הסודי של האשראי "את לא נורמלית" ועוד כגון זה, "תחזרי הרגע את הדברים למקום מה את חושבת לעצמך שאני יחזיר את זה, אמרתי לה שאין בעיה אני יחזיר והיא לא צריכה לצעוק, והיא ממשיכה לצעוק והיתה עוד אישה שעמדה בתור שהצטרפה לחגיגה כאילו הצרחות זה מה שיזכיר לי את הקוד
אבל היה סיום טוב, איש אחד צדיק שראה את הבאלגן שילם במקומי בלי להכיר בלי כלום "מי כעמך ישראל"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים