ייבוא אישי של מחשבי Apple

• הוסף לסימניות
אם אתם מעונינים בהצעת מחיר
שלחו לי את הדגם המדויק...
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
המחשבים נקנים בארצות הברית ויגיעו לארץ תוך 14-20 יום....
ישנה אחריות של אפל אבל בכל הקשור לעברית אין לי מושג מכיוון
שאינני ממשתמשי Apple

לדוגמא:
MacBook pro
מסך "17
מעבד Intel Core i7
זיכרון פנימי 4GB
דיסק קשיח 750GB
המחיר 10,000 ש"ח
המחיר בארץ (iDigital) הוא: 12,699 ש"ח

MacBook Air
מסך 13"
מעבד Core 2 Duo במהירות 1.86GHz
מסך: 13 אינץ’
זכרון: 2GB
אחסון פלאש: SATA 256GB
מחיר: 6600 ש"ח
המחיר בארץ (iDigital) הוא: 8199 ש"ח

• הוסף לסימניות
צריך לקחת בחשבון שהאחריות היא רק מול חשבונית ובחול, ואם אתה כבר יכול להגיע בחול - אולי כדאי כבר לקנות שם .

• הוסף לסימניות
אין לי נסיון עם apple אבל מנסיון בשאר המחשבים הניידים המיבואים יש אחריות בינלאומית ללא כל עלות נוספת וללא הצגת חשבונית (כלומר הם מזהים את המחשב לפי המזהה שלו)
בכל מקרה אתה מדבר מידיעה או מהשערה כי אני רוצה לבדוק את זה עם apple

• הוסף לסימניות
אני עובד עם מחשבי אפל כבר כמעט 20 שנה...

הלואי שיהיה שירות נורמלי בארץ למכשירים שנקנו כאן...

אחריות הבינלאומית הנורמלית הקרובה שתקבל "ק היא בעמאן...

http://www.idigital.co.il/service/lab/abroad.html

וזה רק למכשירים עם אחריות בינלאומית - מורחבת.

• הוסף לסימניות
הדובדבן שבקצפת:
ציטוט מהאתר של איי!!!-דיגיטל

"כדאי לדעת: תהליך זה הינו בכפיפות לזמינות מלאי חלקי חילוף הנשלחים מ-Apple. תהליך זה אינו כולל מכשירי iPhone עבורם אין אחריות עולמית כלל, ולכן יש לפנות למקור הרכישה. לצערנו, אין לחברת iDigital יכולת לזרז את האישורים הניתנים ע"י Apple . לקוחות במסלול זה אשר חברת Apple דחתה את האישור, יישאו בתשלום שעת בדיקה ואבחון במעבדה שהינה 433 ש"ח כולל מע"מ (375 ₪ לפני מע"מ). הכנסת מוצר למעבדה מותנית במסירה מראש של פרטי כ.אשראי /מזומן/צ'ק, והלקוח בחתימתו מתחייב כי ידוע לו וכי עליו לשאת בהוצאה זאת במקרה של דחיית האישור."

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה