כללי ייבוא טורים באינדזיין

• הוסף לסימניות
יש לי מסמך וורד שחלקו טורים וחלקו רגיל בטור אחד (ככה בנוי המסמך כמה עמודים ככה , כמה עמודים ככה...) ובייבוא לאינדזיין הוא עושה את הכל לטור אחד,
האם יש אפשרות שהאינדזיין יזהה לבד את הטורים, ויעשה את מה שטורים , טורים, ומה שרגיל רגיל????

• הוסף לסימניות
בודאי.
לאחר שמסדרים את העמודים עצמם עם החלוקה לטורים.
צריך למקם את הקובץ ע"י: file - place
יש לשים את הסמן 'נצמד' לשוליים העליונים וללחוץ בתוספת המקש shift - תיבות הטקסט - ייצמדו אוטומטית לחלוקת הטורים שבדף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;990969:
בודאי.
לאחר שמסדרים את העמודים עצמם עם החלוקה לטורים.
צריך למקם את הקובץ ע"י: file - place
יש לשים את הסמן 'נצמד' לשוליים העליונים וללחוץ בתוספת המקש shift - תיבות הטקסט - ייצמדו אוטומטית לחלוקת הטורים שבדף.

כנראה לא הבנתי , אבל שאלתי פשוטה , האם יש דרך שהאינדזיין ימקם לבד את מה שבטורים, הוא יעשה טורים, ומה שלא אז ישאיר ככה,
לפי איך שהבנתי ממך שאני צריך לעבור ידנית על כל הטקסט.-

• הוסף לסימניות
לא צריך לעבוד ידנית במיקום הטקסט זה יסתדר אוטומט.
כמובן, לפני שאת ממקמת את הטקסט צריך לסדר ידנית את החלוקה לטורים בדף עצמו. זה ודאי הוא לא מאור לדעת את רצונותיך....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;991329:
לא צריך לעבוד ידנית במיקום הטקסט זה יסתדר אוטומט.
כמובן, לפני שאת ממקמת את הטקסט צריך לסדר ידנית את החלוקה לטורים בדף עצמו. זה ודאי הוא לא מאור לדעת את רצונותיך....

כן , אבל מבנה הטקסט לדוגמא- הוא 8 עמודים 2 טורים, אח"כ 10 עמודים טור אחד, 7 עמודים 2 טורים, 13 עמודים טור אחד--- ככה זה מסודר בוורד, וככה צריך לעמד את זה,
הבעיה כשעושים מיקום, ייבוא - אז זה עושה הכל בטור אחד......

• הוסף לסימניות
אם תשימי את הסמן צמוד לשוליים, הוא יהפך לסמן לבן חלול). תתני לחיצה שם יחד עם המקש shift וזה יסתדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;991371:
אם תשימי את הסמן צמוד לשוליים, הוא יהפך לסמן לבן חלול). תתני לחיצה שם יחד עם המקש shift וזה יסתדר.

זה רק עושה שהטקסט ישורשר עד לסוף המסמך המיובא, אבל הוא לא מזהה לבד מה ב2 טורים ומה טור אחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;991671:
עשיתי את זה כרגע וזה עובד נפלא.

משום מה אצלי לא,---- אולי זה תלוי בהגדרות של מיקום?????
מה אצלך מוגדר??

• הוסף לסימניות
אין לזה קשר.
הגדרות המיקום הם לגבי ההמרה ושימור התכונות מקובץ הוורד.

• הוסף לסימניות
אני מקווה, כמובן, שהגדרת את ענין הטורים העמודים קודם מיקום הטקסט.

• הוסף לסימניות
ועוד דבר, שימי לב שלא תהיה לך תיבת טקסט במסטר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;991684:
אני מקווה, כמובן, שהגדרת את ענין הטורים העמודים קודם מיקום הטקסט.

לא הבנתי,

• הוסף לסימניות
מה את רוצה שאני יגדיר לו קודם בעמוד שמעמוד 1 עד 12 יהיה טור אחד ומ 12 עד 20 יהיה שני טורים וכן הלאה?????

• הוסף לסימניות
נשמע דמיוני שהאינדיזיין יזהה את החלוקה בעצמו.
הרי זה לא סגנון טקסט או משהו כזה
זאת הגדרה "חיצונית".
אני לא מכירה אופציה כזאת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמולט;991750:
נשמע דמיוני שהאינדיזיין יזהה את החלוקה בעצמו.
הרי זה לא סגנון טקסט או משהו כזה
זאת הגדרה "חיצונית".
אני לא מכירה אופציה כזאת

אז מה שרה רבקה אומרת??????

• הוסף לסימניות
ואגב יכול להיות דרך- ע"י גרפ- אני ממתין לאליעזר-
אני בטוח שהוא יגיד לעשות לטורים סגנון נפרד ואז לאחר הייבוא לאינדזיין לעשות החלפה שכל הסיגנון הזה יהיה טורים--- אבל זה קומבינות של אליעזר-- אני שואל אם יש משהו פשוט יותר---

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;991767:
ואגב יכול להיות דרך- ע"י גרפ- אני ממתין לאליעזר-
אני בטוח שהוא יגיד לעשות לטורים סגנון נפרד ואז לאחר הייבוא לאינדזיין לעשות החלפה שכל הסיגנון הזה יהיה טורים--- אבל זה קומבינות של אליעזר-- אני שואל אם יש משהו פשוט יותר---

אני מקוה בשבילך
ואולי גם אני אלמד מזה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמולט;991775:
אני מקוה בשבילך
ואולי גם אני אלמד מזה....

האמת שאינני יודע,
כי אינני משתמש בטורים בוורד, מהסיבה שזה לא הגדרת פיסקה.
אני נוטה לחשוב כנחמולט,
אך טרם ניסיתי בפועל.
ואקווה ששנינו טועים.

מ"מ אם אתה יכול להשתיל קוד בוורד לפני ואחרי כל טורים (קוד להתחלה וקוד שונה לסיום) למשל @01 לפני ו@02 אחרי,
אז יהיה אפשר לגרור את הטורים לאינדזיין עם גרפ.
אך בצורה ברברית, כדריסה.
(אלא אם רצונך שכל התכולה של הטורים תהיה באותו סגנון פסקה)

אם תסמן עם קודים כל פיסקה שנמצאת בחלוקת טורים זה כמובן יאפשר שימוש לכל דבר בטורים באינדזיין.
אמנם במקרה כזה תוכל פשוט ליצור סגנון פסקה נפרד בערך באותה קלות, מה שייתר את הצורך בקודים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;991917:
האמת שאינני יודע,
כי אינני משתמש בטורים בוורד, מהסיבה שזה לא הגדרת פיסקה.
אני נוטה לחשוב כנחמולט,
אך טרם ניסיתי בפועל.
ואקווה ששנינו טועים.

מ"מ אם אתה יכול להשתיל קוד בוורד לפני ואחרי כל טורים (קוד להתחלה וקוד שונה לסיום) למשל @01 לפני ו@02 אחרי,
אז יהיה אפשר לגרור את הטורים לאינדזיין עם גרפ.
אך בצורה ברברית, כדריסה.
(אלא אם רצונך שכל התכולה של הטורים תהיה באותו סגנון פסקה)

אם תסמן עם קודים כל פיסקה שנמצאת בחלוקת טורים זה כמובן יאפשר שימוש לכל דבר בטורים באינדזיין.
אמנם במקרה כזה תוכל פשוט ליצור סגנון פסקה נפרד בערך באותה קלות, מה שייתר את הצורך בקודים...

בקיצור מה אתה ממליץ- לעשות ידני, או האם ידוע לך שאפשר דרך הגרפ ולעשות חיפוש והחלפה לסגנון המסויים שאקבע לו בוורד?????- וככה יותר כדאי??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה