כללי ייבוא לאינדזיין- דחוף ביותר

• הוסף לסימניות
ברצוני לייבא קובץ pdf אחד שיש בו רק עמוד אחד

העניין הוא שאני רוצה להניח אותו מספר רב של פעמים במסגרות שונות באותו הקובץ.

איך אני עושה את זה מבלי להכפיל את הקובץ עצמו במחשב ואז לייבא ?

מקווה שהובנתי. אם לא תגידו...

זה מאד דחוף אז אשמח לתגובות מהירות. תודה מראש

• הוסף לסימניות
אפשר לשכפל באינדיזיין...

• הוסף לסימניות
השאלה לא מובנת. המסגרות קיימות כבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;1222779:
ברצוני לייבא קובץ pdf אחד שיש בו רק עמוד אחד

העניין הוא שאני רוצה להניח אותו מספר רב של פעמים במסגרות שונות באותו הקובץ.

איך אני עושה את זה מבלי להכפיל את הקובץ עצמו במחשב ואז לייבא ?

מקווה שהובנתי. אם לא תגידו...

זה מאד דחוף אז אשמח לתגובות מהירות. תודה מראש

תייבא אותו פעם אחת, ואת התיבה שלתוכה ייבאת, תעתיק ותדביק היכן שתרצה כמה פעמים שתרצה

• הוסף לסימניות
ואם המגרות שונות אפשר לעשות העתק של התמונה ו'הדבק לתוך'

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות

אך כנראה לא הובנתי,

יש לי מסגרות מוכנות- אני רוצה לייבא קובץ עם עמוד אחד לתוך המסגרות הקיימות ע"י קליק אחד בכל פעם
כלומר שאחרי שאלחץ הקובץ לא ייעלם לי מהסמן אלא אוכל להמשיך להקליק כמה שארצה. האם זה אפשרי ?

• הוסף לסימניות
בשביל זה יש Content Collector ב-CS6.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה