ייבוא לפרימייר - דחוף

• הוסף לסימניות
אני מנסה לייבא קובץ של WMV לפרימייר (CS5.5) והוא לא נותן לי
מביא לי את ההודעה הזאת
יש בעיה עם הסוג קובץ הזה?
תודה מראש לעונים!
צפה בקובץ המצורף 141672

קבצים מצורפים

• הודעה בפרימייר.jpg
    KB 39.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תנסו להמיר אותו לסיומת אחרת, ואז להכניס.

• הוסף לסימניות
זה מה שניסיתי וגם ההמרה לא עבדה, אני מתחילה לחשוב שזה קובץ פגום או משהו

• הוסף לסימניות
אם זה נמצא בכונן חיצוני תנסי להעביר אותו למחשב ואז להכניס לפרימיר לפעמים הוא לא מקבל חומר קבץ מסוים מכונן חיצוני

• הוסף לסימניות
תנסה בתוכנות המרה שונות. אם יש לך כמה תוכנות עריכה, תנסה להכניס את זה לתוכנה אחרת ומשם לייצא את זה ולהכניס לתוכנה שאתה עובד איתה. אתה יכול לשלוח לי את הקובץ אם אתה רוצה ואנסה לעזור
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שולי תודה אני חשבתי על זה אבל לצערי גם אחרי שהעתקתי למחשב לא עבד
יהונתן צבי זה באמת רעיון אני ינסה בתוכנות אחרות... הלוואי שיעבוד!

• הוסף לסימניות
לפחות אפשר נותן הסבר מדויק יותר על הבעיה:
הקובץ פגום או לא נתמך...
עכשיו מה?? :confused::confused::confused:

(יהונתן צבי תודה על ההצעה הנדיבה, לצערי הקובץ גדול מדי מלשלוח במייל...)

צפה בקובץ המצורף 141707

קבצים מצורפים

• הודעה אפטר.jpg
    KB 52.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תוכלו לשלוח לי את הקובץ ואמיר אותו לקובץ אחר.
או שתנסו דרך המובי מייקר לייצא כקובץ אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה