כללי ייבוא נתונים

• הוסף לסימניות
שלום
יש לי רשימת שמות תלמידים באקסל, ואני רוצה להכניס אותה למסמך אינדזיין.
אני משתמשת בעמוד אב, ואני רוצה שהרשימה תופיע לי בכל עמודי המסמך, בכל עמוד יופיע שם אחר.
איך עושים זאת?
אשמח לעזרה !
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אפשר ע"י מיזוג נתונים פשוט.

ואפשר ליצור תיבות טקסט בתוך עמוד מאסטר צמוד, ושרשור 'מהשמאלי לימיני',
לאחמ"כ בעמוד רגיל - לא מאסטר, נכנסים לתוך התיבה (CTR+SHIFT ולחיצה כפולה על התיבה) ומדביקים את הרשימה, הוא פותח לכל שם דף חדש.

• הוסף לסימניות
מה זה מיזוג נתונים פשוט?
האם אפשר להסביר בצורה יותר מפורטת?
תודה

• הוסף לסימניות
1. איזה קובץ הוא txt? אפשר לפרט יותר את סוג הקובץ?
2. אצלי יש חלון - אוטומציה - מיזוג נתונים, לזה התכוונת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצחק 55;1170628:
1. איזה קובץ הוא txt? אפשר לפרט יותר את סוג הקובץ?
2. אצלי יש חלון - אוטומציה - מיזוג נתונים, לזה התכוונת?

1. באקסל - שמירה בשם, בוחרים unicode text (*txt)
2.כן

• הוסף לסימניות
אחרי שבחרתי את מקור הנתונים (קובץ האקסל שיצרתי) הוא כותב לי - "מקור הנתונים שנבחר מכיל שם שדה ריק אחד או יותר". - איך אני מתקנת את הקובץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצחק 55;1170655:
אחרי שבחרתי את מקור הנתונים (קובץ האקסל שיצרתי) הוא כותב לי - "מקור הנתונים שנבחר מכיל שם שדה ריק אחד או יותר". - איך אני מתקנת את הקובץ?

צריך כותרת עמודה לכל עמודה
ז"א - השורה הראשונה חייבת להכיל נתונים בכל תא (כמו: שם, כתובת, טלפון וכו')

• הוסף לסימניות
כתבתי בשורה מעל הטור הראשון - שם משפחה, ומעל הטור השני - שם פרטי, ובכל זאת זה כותב לי מה שכתבתי קודם - "שדה ריק..." וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצחק 55;1170669:
כתבתי בשורה מעל הטור הראשון - שם משפחה, ומעל הטור השני - שם פרטי, ובכל זאת זה כותב לי מה שכתבתי קודם - "שדה ריק..." וכו'.

אז כנראה שיש נתונים כל שהם באחד מהעמודות,
העתק את 2 העמודות הללו - בלבד - למסמך חדש, ושמור בשם כנ"ל וכו'
אמור לעבוד
בהצלחה.
אבל נראה לי שהדרך שאמרתי מקודם של יצירת תיבת טקסט וכו', כבר יותר קל....

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
הצלחתי להעביר את הרשימה מאקסל לאינדזיין,
והגעתי לשלב של "צור מסמך ממוזג", וכאן לא ידעתי באיזו אפשרות לבחור, ואחת האפשרויות שבחרתי גרמה לכך שבמקום 48 עמודים במסמך יהיו לי 1,200 עמודים...
במה לבחור בשלב זה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה, הצלחתי להעביר מאקסל לאינדזיין את הרשימה,
והגעתי ל"צור מסמך ממוזג" - באיזו אפשרות לבחור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה