כללי ייבוא פי די אף באינדי

• הוסף לסימניות
לצורך ספר תורני אני צריך לשנות את הגודל של כמה קבצי פי די אף להתאים לספר, דהיינו קיבלתי קובץ של גמ', ועוד קובץ של רמב''ם כל אחד לפי הגודל שלו ועכשיו אני צריך לשלב אותם יחד בגודל אחיד. איך אני מייבא את הפי דאף לאינדי?

• הוסף לסימניות
יש סקריפט לזה תחפש בפורום כמדומני קוראים לו multiPageimport

• הוסף לסימניות
חיפשתי ולא מצאתי, תאמין

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• מיקום PDF.rar
    KB 13.9 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
צרור עצות

שאתה מיבא שים לב שיש שינוי בגודל. בדרך כלל הדפי גמרא תופסים את כל הדף ואם אתה עושה בסקריפט FitToPage אז הוא תופס לך את כל הדף ואז אין לך שוליים. לכן ב"ה, שאצלך הגמרות בקובץ נפרד, לכן תייבא אותם ב93% או יותר תלוי בדף, ואת הרמב"ם תראה איזה ר"מ זה ולפי זה תעשה. אם זה היה קובץ מעורב היית צריך לשנות ידני בכל מקום שיש גמרא.
כמו כן לפעמים יש למטה כל מיני כיתובים של צילומים ונתונים וכו', כידוע, לכן אתה צריך לעשות כפתור במסטר לכל דבר. למשל לגמרא יש לך מסטר אחד. אתה הולך לדף גמרא אחד במסמך ועושה עליו במקום הכיתוב ריבוע בצבע לבן. אתה גוזר אותו, הולך למסטר ועושה הדבק באותו מקום. אבל רגע, הוא צריך להיות למעלה!! לכן אתה עושה עוד ריבוע בצע שחור או משהו כזה, ושם אותו על הריבוע הלבן. את הריבוע הלבן אתה בוחר ומסמן בו להעביר תמיד לחזית. ועכשיו אתה מוחק את השחור. ותמיד הכפתור שאמור לכסות יהיה למעלה.
מומלץ בחום, ליבא כל אחד מאלו בשכבה חדשה ולרשום את השם שלה. למען הסדר הטוב.

• הוסף לסימניות
סליחה על אי ידיעה, אבל מה אני עושה עם הקובץ הנ''ל? להתקין אותו באיניד? איך?

• הוסף לסימניות
אתה צריך לשים אותו בתקיה של הסקריפטים שלך . תלוי לפי הגרסא של באינדי איפה זה בדיוק נמצא.
אצלי [CS5] זה נמצא כאן:

C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe InDesign CS5\Scripts\Scripts Panel\Samples\JavaScript
אחרי זה אתה הולך לחלון --> כלי עזר --> סקריפטים. או פשוט עושה קיצור דרך
ALT ּ+ CTL+F11
מחפש את הסקריפט הזה. ולוחץ עליו פעמים.
הוא מופעל. הוא מבקש ממך את שם הקובץ אותו אתה רוצה ליבא. ונפתח החלון הבא:

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 507.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
איך אני מתאים את הפי די אף למסגרת מסוים בתוך אינדי (כעת הוא גלש לגמרי מהעמוד)

• הוסף לסימניות
ג''כ, אני הורדתי את השוליים הגדולים של הפי די אף ועכשיו כל פעם שאני מייבא אותו ע''י סקריפט הנ''ל כל הנתקע, מישהו?

• הוסף לסימניות
ליבא לתוך מסגרת מסוימת למיטב ידיעתי אתה לא יכול. אלא הוא מניח את הPDF על העמוד.
בענין השוליים הגדולים - אם אתה עושה קרופ ומייבא, לפעמים זה עושה בעיות.
אתה צריך לשמור בשם, ואם זה לא עוזר אז אתה צריך להדפיס במדפסת וירטואלית אחר כמו PDFCREATOR, ואז לנסות ליבא.
מה שכן אתה יכול ליבא את הגמרא באחוזים מסימים למרכז בלי fittopage ואז השוליים הגדולים שלהם יצאו מחוץ לעמוד. תעשה כמה נסינות לראות איזה אחוזים מתאימים לך.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה