כללי ייבוא קבצים מרובים לאינדיזיין

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני אמורה לייבא קבצים מרובים למסמך אינדי'.
רציתי לשאול:
1. אי פעם נתקלתי כאן בטיפ, שאפשר לבטל הגדרה כלשהיא וכך בייבוא לא נפתח החלון שנפתח תמיד בייבוא, דבר שחוסך זמן רב כשמדובר בייבוא קבצים רבים.
2. (אני רוצה לעשות לעצמי חיים קלים באמת... ;) ) האם יש אפשרות להגדיר שהתוכנה תייבא את הקבצים הנבחרים, אחד בעמוד? כך שלא אצטרך לעבור עמוד עמוד וללחוץ? ואם לא, האם יש קישצור מקשים שעובר בין עמוד למשנהו?
3. ואם יש לכם עוד קיצורים, כגון אפשרות למקם את כל הקבצים באותו גודל ומקום בכל העמודים, אשמח לשמוע........

תודות לעונים.

• הוסף לסימניות
איזה סוגי קבצים?
אם PDF אז יש ממקם PDF מרובה עמודים.

אפשר לבטל את ה"וי" של מאפייני היבוא למטה בחלון של יבוא הקובץ ואז לא תגיע תיבה המפרטת את מאפייני היבוא.

האם זה אמור להיות על כל העמוד או בחלק מן העמוד ובמקום מסויים?
אפשר להכין במאסטר מסגרת ולתת הגדרות למיקום התמונה במסגרת ואז כשתמקמי בתוכה את התמונה היא תסתדר באופן אוטומטי לפי ההגדרות שנתת, למשל, במרכז, פרופורציונלי לגובה, לרוחב, התאמת מסגרת לתמונה וכד'.

• הוסף לסימניות
ישראלה, תודה.
מדובר בקבצי PSD.

תוכלי להסביר לי את דבריך על המסגרת במסטר? איך אני יוצרת אותה בדיוק?

• הוסף לסימניות
איזו גרסת אינדי' יש לך?

• הוסף לסימניות
טוב, אז בCS4 זה כבר קיים.
תמקמי רבוע בעמוד המאסטר במיקום המדוייק בו את רוצה את התמונה, ואם כמה תמונות, מקמי מסגרות במקומות המתאימים במאסטר.
לחצן ימני על המסגרת
והתאמה - fitting
frame fitting options
שם יש את הגדרות מיקום התמונה בתוך המסגרת (מרכוז, יחסיות, חיתוך התמונה או להיפך השארת מרווח בין התמונה למסגרת וכו')
ואז בכל העמודים המיוחסים לעמוד המאסטר הזה, כל תמונה שתמקמי במסגרת תקבל את המאפיינים שהגדרת.

את יכולה להביא הרבה תמונות יחד (נראה לי שגם זה חדש החל מגרסה זו), הם יופיעו לך טעונים בסמן, תפתחי מראש את מספר העמודים שאת צריכה ורק תעברי בין עמוד לעמוד, תבחרי איזו תמונה את רוצה מתוך התמונות הטעונות (עם חיצי המקלדת) ותלחצי מעל המסגרת שהכנת.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לך!
ידעתי איך זה עובד אבל חידשת לי כמה דברים חשובים, תזכי למצוות.

• הוסף לסימניות
עוד דבר שכדאי לך לעשות לפני מיקום התמונות: לתת למסגרת שהכנת סגנון אוביקט.
התאמת תכולה למסגרת מופיעה גם בסגנון וכך אם תרצי לשנות משהו לאחר המיקומים, תוכלי לעשות זאת דרך הסגנון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה