ייבוא קבצי אודיו

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לייבא לפרימייר קבצי שירים מדיסק שמע בלי להמיר אותם קודם?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי, הפורמט לא מוכר לפרימייר,
וגם אם כן נכנס, לא נראה לי מומלץ- כל פעם שתעבוד תצטרך לשים את הדיסק בכונן, זה בטוח יאט את קצב העבודה וכו..

• הוסף לסימניות
אבל אחרי שאת מעתיקה את הקבצים למחשב זה כן נכנס לך לפרימייר?
אני כל פעם עושה לזה המרה ב אודישן - וזה נראה לי מיותר.
(אני מתכוונת לקבצים שנצרבו על דיסק בצורה של "דיסק שמע" ולא כ "data" )

• הוסף לסימניות
לא להעתיק את זה סתם למחשב זה ממש מיותר, ועדין תצטרך בכל פעם לשים את הדיסק בתוך הכונן
אני עושה המרה דרך ווינדוס מדיה פלייר, יש שם אופציה של העתקה מתקליטור, במאפיינים בוחרים את סוג הקובץ mp3 או wav ואז אני מתנתקת מהצורך בדיסק.
באופן כללי כאשר אני מקבלת דיסקים, גם של הסרטות ותמונות וכו', אני מעתיקה דבר ראשין לתיקיה של הפרוייקט במחשב,

• הוסף לסימניות
ברור שמעתיקים קודם לתקיית הפרויקט.
התכוונתי האם אפשר להעתיק רגיל בלי להמיר. (גם את ממירה אבל דרך המדיה פלייר ולא דרך האודישן)

• הוסף לסימניות
לא , אי אפשר, חייבים להמיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה