כללי ייבוא קבצי וורד לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
לקוח שלח לי קבצי וורד להכניס לאינדיזיין.
הבעיה היא, שכל פרק הוא בערך 2 עמודים, והוא יצר קובץ וורד נפרד לכל פרק.
יש לי כ- 200 קבצי וורד.
יש דרך להכניס את כולם בבת אחת לאינדיזיין?
ניסיתי עם שיפט וזה לא עוזר.

או אולי יש דרך לצרף את כולם למסמך אחד?

אשמח לעזרה בזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1706961:
לקוח שלח לי קבצי וורד להכניס לאינדיזיין.
הבעיה היא, שכל פרק הוא בערך 2 עמודים, והוא יצר קובץ וורד נפרד לכל פרק.
יש לי כ- 200 קבצי וורד.
יש דרך להכניס את כולם בבת אחת לאינדיזיין?
ניסיתי עם שיפט וזה לא עוזר.

או אולי יש דרך לצרף את כולם למסמך אחד?

אשמח לעזרה בזה
יש אפשרות במשלים לוורד לחבר כמה קבצים לקובץ אחד.
אם אין לך אשמח לעשות זאת בשבילך פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
בוורד בלשונית ''הוספה>אובייקט>טקסט מקובץ'' בוחרים את ל הקבצים וורד מאחד אותם

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה בסוף בעזרת צירוף אובייקט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1707132:
בוורד בלשונית ''הוספה>אובייקט>טקסט מקובץ'' בוחרים את ל הקבצים וורד מאחד אותם
סליחה על ההקפצה
אבל יש גם אפשרות הפוכה?
לחלק קובץ אחד לכמה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rubi;1881416:
תודה, אבל אני הולך לאיבוד שם

יש שם סקריפט. להעתיק ל-Notepad, לשמור עם סיומת .jsx, ולהריץ כמו כל סקריפט באינדיזיין. מריצים את הסקריפט, בוחרים את הקבצים, לוחצים על OK, וזהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1881749:
יש שם סקריפט. להעתיק ל-Notepad, לשמור עם סיומת .jsx, ולהריץ כמו כל סקריפט באינדיזיין. מריצים את הסקריפט, בוחרים את הקבצים, לוחצים על OK, וזהו.
אופס, הייתי בטוח שכבודו מדבר על לחלק קובץ וורד, לא אינדיזיין. תודה בכל אופן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה