כללי ייבוא קובץ לאינדי בלי תכונות טבלאות

• פותח הנושא DMD
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום,
יש לי קובץ וורד שכלול בו טקסט בתוך הרבה טבלאות.
הרבה מהטקסט יש בהם קישורים - hyperlinks.

אני צריך את הקובץ עם הטקסט, וגם פורמט הטקסט, רק בלי טבלאות.
לא מצאתי דרך לעשותו בוורד,
הבאתי אותו לתוך אינדי ושם יש אופציה לייבא בלי שום תכונות ומייבא טקסט רגיל בלי תכונות וטבלאות.
רק שבדרך זאת, נאבד כל הקישורים.

בקיצור
האם יש אפשרות לייבא עם תכונות טקסט, ובלי הטבלאות?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי על אפשרות כזו.
הייתי מכניס ללא העיצוב, עם חפש והחלף מחליף את כל המיילים ו/או האתרים לסגנון תו חדש, ומפעיל סקריפט שעושה קישור לסגנון תו מסויים.

לחפש מיילים:
קוד:
[^\s]+?@[^\s]+

לחפש אתרים:
קוד:
www.[^\s]+

זה הסקריפט שמפעיל קישורים לפי סגנון תו. שים לב איפה שאתה צריך להכניס שם הסגנון.
יש לציין כי לא ניסיתי את זה וייתכן ועובד רק על אתרים ולא על מיילים.
(כי נראה כאילו שהוא מוסיף קידומת. אני לא מבין בסקריפטים ואין לי אפשרות לנסות כאן)
קוד:
app.findTextPreferences = null;
app.findTextPreferences.appliedCharacterStyle = app.activeDocument.characterStyles.item("SIGNON TAV SHELCHA");
sourcelist = app.activeDocument.findText().reverse();
while (sourcelist.length > 0)
{
url = sourcelist.pop();
app.activeDocument.hyperlinks.add(app.activeDocument.hyperlinkTextSources.add(url), app.activeDocument.hyperlinkURLDestinations.add("www."+url.contents+".com"));
}

• הוסף לסימניות
ואוו, יישר כח גדול מאוד!
וגם תודה רבה.

התייחסותך ממש להפליא, אין מילים. הלואי שפעמים היו נותנים אפשרות לשלוח יותר מתודה אחת! - (צריך להיות שלכל משתמש, יש לו כמו 5 שליחיות תודה לשנה שישלח כ10 תודות. -- רעיון? :) - לזה ודאי שהייתי שולח!)

אבל אני ודאי לא הבנתי כל הצורך:
יש המון קישורים לאתרים שונים - האם גם לזה עובד??
ואם כן, איך?

תודה רבה רבה מראש

• הוסף לסימניות
זה עובד לפי הסגנון תו.
לגבי הטבלאות, אתה יכול להמיר אותן לטקסט כבר בוורד. בוחר את הטבלה ויש אפשרות CONVERT

• הוסף לסימניות
זה עובד לפי הסגנון תו.
לגבי הטבלאות, אתה יכול להמיר אותן לטקסט כבר בוורד. בוחר את הטבלה ויש אפשרות CONVERT

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;743702:
זה עובד לפי הסגנון תו.

יש לי הרבה טבלאות בקובץ....
ויש לי הרבה קבצים כזה...

• הוסף לסימניות
יש לך מאקרו בוורד מאיזה מישהו בשם ירוסלאו מיכאלק, שמחליף לך את כל הטבלאות לטקסט.
יודע איך לעבוד עם זה?
קוד:
Sub AllTablestoText()
 '
 ' AllTablestoText Macro
 ' Macro created by Jarosław Michalak
 '
 For Each aTable In ActiveDocument.Tables

aTable.ConvertToText wdSeparateByCommas, True

Next aTable

End Sub

• הוסף לסימניות
יישר כחך!!!!! - גדול!!!
כן אני יודע איך לעבוד אתו..... ונסיתי כבר ועבד גוועלדיג!!

תודה רבה מקרב הלב על עזרתך, - ובפרט על התייחסותך ומסירותך!

כל טוב והצלחה רבה בכל מעשה ידיך!

• הוסף לסימניות
לה לא להשתמש באפשרויות היבוא באופציה (בחלונית microsoft word import option באפשרות של formating
remove style

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה