אופיס 365 ייבוא קובץ נתונים של אאוטלוק לאאוטלוק שהותקן מחדש

• הוסף לסימניות
האופיס שלי הותקן מחדש, ואני מנסה לשחזר את פנקס הכתובות והחומר שהיה לי באאוטלוק הקודם.
מצאתי בגיבוי שלי קובץ נתונים ששוקל 21 GB, העברתי אותו לאאוטלוק שהותקן עכשיו, אבל הוא לא מעלה לי כלום. לא כתובות ולא דואר.
בבדיקה שערכתי בקבצי האאוטלוק החדשים רואים שקובץ נתונים שהותקן שוקל רק 200 KB.
איך עושים את זה נכון? יש לי שם הרבה חומר עכשיו שקשה לי מאוד לשחזר.

• הוסף לסימניות
איזה גירסת אאוטלוק יש ברשותכם?
ב2007 .
כלים > אפשרויות > כרטיסיה 'התקנת דואר' > 'קבצי נתונים' > הוספה
בחלון שנפתח בוחרים אחת מהתצורות, מדפדפים למיקום של הקובץ הרצוי (הזה ששוקל 21 GB במקרה דנן) ואישור.
ייפתח בתפריט הדואר תפריט נוסף, כמופיע בהודעה.[אפשר למחוק את הקובץ הראשון]

אפשר לשים את הקובץ בכל מקום במחשב, רק צריך לדאוג שלא יזוז משם אף פעם, כדי שלא להימנע מלחזור על הפעולה....

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 4.6 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
תודה רבה על ההסבר המפורט!
אמנם יש לי אאוטלוק 2010, אבל הסתדרתי ב"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה