כללי ייבוא קובץ עם הערות שוליים מוורד לאינדיזיין

• פותח הנושא rubi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עד היום הייתי יוצר מהקובץ וורד שתי קבצים נפרדים, אחד לטקסט העליון ואחד לטקסט התחתון, ואז משלב אותם יחד באינדיזיין (לא באוטומט), היום אני לא מצליח לעשות שיהיו לי שתי קבצים כנ"ל, מכיון שהייתי עושה את זה במשלים לוורד, וכרגע אין לי אותו על המחשב.
להפריד סתם לקובץ נפרד זה לא הולך מכיון שאז המספרים של ההפניות משתבשים, להפוך להערות סיום גם לא הולך, כי בקובץ גדול האינדי' משתגע לי ביבוא, לעשות יבוא רגיל ואז להופך להערות סיום גם לא טוב לי מכיון שאני נוהג לייבא את הקבצים שלי עם סימני צבעים לכל טקסט רצוי ואז אני שולט עליהם דרך סימני הצבעים ומגדיר סגנונות בחיפוש אחד של צבע (כתבתי על זה כבר פעם). אחרי החלפה להערות סיום (באינדי' עם סקריפט) זה מאפס לי את הצבעים. בקיצור אני צריך לדעת איך יהיה הכי טוב לייבא את הקובץ וורד עם הערות שולים לא לאוטומט.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
פליז, אף אחד לא יודע לעזור לי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בית;1881251:
כמדומני, הטוב ביותר להפוך להערות סיום ולסדר באופן ידני.
תודה, אכן זה מה שניסתי לעשות.
אך בקובץ גדול האינדי אפילו לא מוכן לייבא אותו, הוא פשוט קורס.

• הוסף לסימניות
אם היית מחיל סגנונות פסקה ותו בוורד לא היתה בעיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1881257:
אם היית מחיל סגנונות פסקה ותו בוורד לא היתה בעיה
דוקא יש סגנונות בוורד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ייבוא רגיל עם הערות שוליים, ובאינדיזיין תסדר אותם כאוות נפשך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1881284:
ייבוא רגיל עם הערות שוליים, ובאינדיזיין תסדר אותם כאוות נפשך
בהתחשב במה שכתבתי, אני לא התנסתי במה שכבודו אומר, אבל כמדומני שכל הערה והערה יושבת בפני עצמה, כך שלשחק כאוות נפשי זה די מוגבל והרבה עבודה.
מה שאני עשיתי עד היום היה פשוט כיף, קובץ טקסט עליון קובץ טקסט תחתון, ייבוא לשתי מסגרות טקסט בשרשור.

• הוסף לסימניות
אפשר לייבא רגיל
ואז להפעיל את הסקריפט של קארל להפרדת הערות לסטורי נפרד
ואז אפשר לעבוד ידני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן ק;1881309:
אפשר לייבא רגיל
ואז להפעיל את הסקריפט של קארל להפרדת הערות לסטורי נפרד
ואז אפשר לעבוד ידני
ניסתי אותו, אבל אז יש הרבה עבודה, כי הצבעים נעלמים, וכמו שכתבתי אני משתמש עם שיטת הצבעים לחיפוש והחלפה בקבצים שהגיעו מוורד, עד היום זה עבד מעולה, עכשיו זה מסתבך.
הייתי רוצה לשמוע על פיתרון יותר בכיון של לייבא פשוט 2 קבצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rubi;1881287:
בהתחשב במה שכתבתי, אני לא התנסתי במה שכבודו אומר, אבל כמדומני שכל הערה והערה יושבת בפני עצמה, כך שלשחק כאוות נפשי זה די מוגבל והרבה עבודה.
מה שאני עשיתי עד היום היה פשוט כיף, קובץ טקסט עליון קובץ טקסט תחתון, ייבוא לשתי מסגרות טקסט בשרשור.

לא הבנתי למה אתה צריך לעבוד על כל הערה בנפרד, ולמה אתה לא רוצה להינות מהאוטומציה של אינדיזיין בהערות שוליים, תחיל על כל העיצובים בוורד סגנונות פסקה ותו, כולל על ההערות שוליים, תייבא לאינדיזיין ייבוא רגיל ואם יש צורך תשנה את הסגנונות או עם חיפוש והחלפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rubi;1880884:
עד היום הייתי יוצר מהקובץ וורד שתי קבצים נפרדים, אחד לטקסט העליון ואחד לטקסט התחתון, ואז משלב אותם יחד באינדיזיין (לא באוטומט), היום אני לא מצליח לעשות שיהיו לי שתי קבצים כנ"ל, מכיון שהייתי עושה את זה במשלים לוורד, וכרגע אין לי אותו על המחשב.
להפריד סתם לקובץ נפרד זה לא הולך מכיון שאז המספרים של ההפניות משתבשים, להפוך להערות סיום גם לא הולך, כי בקובץ גדול האינדי' משתגע לי ביבוא, לעשות יבוא רגיל ואז להופך להערות סיום גם לא טוב לי מכיון שאני נוהג לייבא את הקבצים שלי עם סימני צבעים לכל טקסט רצוי ואז אני שולט עליהם דרך סימני הצבעים ומגדיר סגנונות בחיפוש אחד של צבע (כתבתי על זה כבר פעם). אחרי החלפה להערות סיום (באינדי' עם סקריפט) זה מאפס לי את הצבעים. בקיצור אני צריך לדעת איך יהיה הכי טוב לייבא את הקובץ וורד עם הערות שולים לא לאוטומט.
תודה מראש.
א. תן סגנון תו או עיצוב ידני מיוחד לכל ההפניות להערות למעלה בטקסט וגם בהערות.
ב. עמוד בהערות והעתק הכל.
ג. הדבק בקובץ חדש.
ד. חפש העיצוב המיוחד שנתת והחלף ב$או@ או סימן אחר כל שהוא שאין בקובץ ממילא.
ה. עשה כנ"ל גם בטקסט העליון וככה גם ימחקו כל הערות. (שכבר לא צריך הרי)
ו. ייבא שניהם לאינדזיין.
ז. בחיפוש והחלפה החל סגנון תו על הסימן שהשתמשת.
ח. השתמש באחד מהסקריפטים למספר לפי סגנון תו.
אם שונו הערות בהמשך- עשה זאת שוב.

סקריפטים כאלו יש:
1. חינם.
2. למכירה יש שלי יש לר' אריאל וולדן ויש לר' יהודה ברום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1881617:
לא הבנתי למה אתה צריך לעבוד על כל הערה בנפרד, ולמה אתה לא רוצה להינות מהאוטומציה של אינדיזיין בהערות שוליים, תחיל על כל העיצובים בוורד סגנונות פסקה ותו, כולל על ההערות שוליים, תייבא לאינדיזיין ייבוא רגיל ואם יש צורך תשנה את הסגנונות או עם חיפוש והחלפה?
מכיון שאני רוצה טקסט עליון ב 2 טורים, וטקסט תחתון בטור אחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1882228:
א. תן סגנון תו או עיצוב ידני מיוחד לכל ההפניות להערות למעלה בטקסט וגם בהערות.
ב. עמוד בהערות והעתק הכל.
ג. הדבק בקובץ חדש.
ד. חפש העיצוב המיוחד שנתת והחלף ב$או@ או סימן אחר כל שהוא שאין בקובץ ממילא.
ה. עשה כנ"ל גם בטקסט העליון וככה גם ימחקו כל הערות. (שכבר לא צריך הרי)
ו. ייבא שניהם לאינדזיין.
ז. בחיפוש והחלפה החל סגנון תו על הסימן שהשתמשת.
ח. השתמש באחד מהסקריפטים למספר לפי סגנון תו.
אם שונו הערות בהמשך- עשה זאת שוב.

סקריפטים כאלו יש:
1. חינם.
2. למכירה יש שלי יש לר' אריאל וולדן ויש לר' יהודה ברום.
תודה אלעזר נשמע טוב אבדוק בהמשך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rubi;1882292:
תודה אלעזר נשמע טוב אבדוק בהמשך.
מעולה, זה היה רעיון מצויין. תודה ר' אליעזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה