כללי ייבוא תמונה מפוטושופ לאילוס'

• הוסף לסימניות
איך מייבאים תמונה לאילוסטריטור מפוטושופ אבל יחד עם השקיפות?
[שלא תהיה מסגרת מרובעת לתמונה]

• הוסף לסימניות
קובץ> פתח> פותחים קובץ פ"ש, ובאפשרויות בוחרים המרת שכבות לאובייקטים

• הוסף לסימניות
בהעתק הדבק יש גם אפשרות לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
קובץ>place=כלומר מקם ואז יש למעלה בסרגל השליטה אפשרות להטמיע את התמונה במסמך = embed לאחר הלחיצה יש שתי אפשרויות: יש אפשרות שהוא יביא את קובץ פוטושופ בשכבות (צריך לשמור את קובץ הפוטושופ בפורמט רגילpsd )כל שנותר הוא להפריד ע"י ungroup ואז להשתמש בשכבה הרצויה עם השקיפות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה בעצם מקביל לפתרון שהביא SHIA, אני שואל האם אפשר לעשות CTRL+C, בפ"ש, ו-CTRL+V באילוס, [פעולה שמקצרת את ההליכים הנ"ל בהרבה], והתוצאה תהיה כנ"ל.

• הוסף לסימניות
העתק - הדבק לא מאפשר שמירת מאפיינים מיוחדים כמו שקיפות מפוטושופ לאילוסטרטור.
רק דרך יבוא ניתן לתת הגדרות בקשר לשקיפויות.

• הוסף לסימניות
סליחה על הסטיה
אבל סרגל השליטה נעלם לי, איך אני מחזירה אותו (CS2)?

• הוסף לסימניות
תכנסי ל-window ואז ל-workspce שם תלחצי על basic ואז הוא יחזיר לך את סביבת העבודה כפי שהיתה, בין היתר גם את סרגל השליטה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
געציל,
אני לא ניסיתי אבל אולי תנסה/י לשמור את הקובץ של פוטושופ בפורמט Png יש מצב שהוא יתן תוצאה רצויה. לגבי העתק הדבק כמו שאמרו לא אפשרי ולדעתי זה לא הרבה עבודה לסגור ולייבא, מה גם שאם אתה לא מטמיע את הקובץ תוכל לעשות שינויים בפוטושופ והוא יעדכן זאת באילוס'
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה