כללי ייבוא pdf מרובה עמודים - לתוך תיבת מאסטר

• הוסף לסימניות
אני מייבא לרוב pdf מרובה עמודים
עם הסקריפטים PlaceMultiPagePDF או MultiPageImporter.
כיצד ניתן לייבא את הpdf לתוך תיבת שמקושרת למאסטר
בכדי שאוכל אח"כ לשנות את כולם יחד?

• הוסף לסימניות
אין אפשרות לעשות אותם למעוגנים על ידי הסקריפט.
השאלה מה בדיוק אתה רוצה לעשות.
אם אתה רוצה, יש בסרקיפט עצמו אפציות של מיקום שהוא לא רק במרכז העמוד, יש שינוי גודל והסטה של המיקום לפי נקודות.
תעשה כמה נסיונות על קבצים ותראי את המיקום המתאים לך ואז תעשה את הכל.
אם בכל זאת לאחר המיקום, אתה רוצה להזיז, יש לזה סקירפטים נפלאים של אליעזר, שמזיזים את כל האובקטים בשכבה, ובכלל זה כל הPDF שיובאו.

• הוסף לסימניות
אני צריך בעיקר לשנות את גודל המסגרת, וזה לא אפשרי בייבוא, ונראה לי שגם לא ע"י הסקריפט של אליעזר.
(ידנית, יש אפשרות לייבא לתוך מסגרת מעוגנת? כלומר לא ידני ממש אחד אחד אלא עם סימן פלוס אדום כמו בשרשור טקסט ידני?)

• הוסף לסימניות
ככל מה שידוע לי אי אפשר ל"שרשר" PDF כאילו היה טקסט. בשביל זה יש הסקריפט של מיקום. והטעם בזה הוא שהוא קובץ בבלוק אחד ולא "זרם" שאפשר להזרימו.
אם הכוונה היא לעשות ספר שכולו מקובץ מPDF והגדלים שם שונים ומכמה וכמה מחברים וכו' וכן שוליים אחרים, תנסה לחמוק מהבעיה, ולקבץ כל סגנון כזה של PDF לקובץ נפרד, למקם אותו דרך הסקריפט לפי המיקום וכו ולהמשיך הלאה לבא.
לפעמים אם זה ממש מעורבב וכן לפי סדר הדפים אין אחידות [לדוגמא בקבצים תורנים הגמרות מופיעות קודם, אז אפשר לסדר אותם בקובץ אחד למקם ולהמשיך וכו'], אז זה ממש בעיה.
אם זה לפעמים קשקושים או לכלוכים של סריקה בשולי הדף, כמו שמצוי, צריך לעשות מסטר עם כפתורים שיכסו את זה.
אולי תוכל לפרט יותר מה בדיוק הצורך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shsh654;2123096:
אני צריך בעיקר לשנות את גודל המסגרת, וזה לא אפשרי בייבוא,
עם הסקריפט MultiPageImporter2.5JJB ניתן לשנות הגודל בעת היבוא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2123138:
אם זה לפעמים קשקושים או לכלוכים של סריקה בשולי הדף, כמו שמצוי, צריך לעשות מסטר עם כפתורים שיכסו את זה.

תודה, זה רעיון.
אע"פ שאני כן מעדיף שאוכל לכסות ע"י הקטנת המסגרת המעוגנת במאסטר.

נכתב ע"י ישראל ר;2123148:
עם הסקריפט MultiPageImporter2.5JJB ניתן לשנות הגודל בעת היבוא.

אני צריך לשנות את גודל המסגרת (החיצונית) ולא את גודל האובייקט עצמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה