פעם עשיתי עם פלאפון שנרטב (בלי בטריה!! כמובן)שלום.
מה דעתכם על מכשיר חשמלי שעבר טבילה והוא כולו מים. בד"כ אני מייבש בשמש, דא עקא שעכשיו אין שמש וגם כשיש לא מספיק חם.
חשבתי לשים אותו בתוך תנור על חום מינימלי של חמישים מעלות. משהו יכול לקרות??? מה דעתכם?
יש כזה חום בתנור? אצלי אין...בתנור אולי אפשר לשים על 30-35 מעלות זה גם חמסין.
אין לי מושג כתבתי בלי לבדוק - יתכן בהחלט שמתחיל ב- 50 שזה גבוה מידי בשביל לייבש מוצר.יש כזה חום בתנור? אצלי אין...
מכשיר בצבע כהה (טוסטר שחור נניח) שנמצא בשמש יוקדת בקיץ יגיע גם יגיע ל50 מעלות.א
אין לי מושג כתבתי בלי לבדוק - יתכן בהחלט שמתחיל ב- 50 שזה גבוה מידי בשביל לייבש מוצר.
אם ממש דחוף אפשר אולי עם מכשיר פן.
בתנור יש דפנות מברזל או מגש או רשת שבחום כזה בהחלט יכולים לגרום לפלסטיק לימס.וכשהוא יפעל הוא בכלל יהיה רותח מכל הכיוונים..
לימס בחום של 50 מעלות??? אין סיכויבתנור יש דפנות מברזל או מגש או רשת שבחום כזה בהחלט יכולים לגרום לפלסטיק לימס.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //