ייבוש מקשים של 4X4

• הוסף לסימניות
כל חודשיים בערך המקלדת של המכשיר הכשר והיקר לליבי מאוד - 4X4, עושה צרות.
אני לא מגלה למה, אני מרמז שזה קשור לעובדה שהבעלים של המכשיר מזיע פה ושם, אבל לא מרחיב.
בקיצור, אני יכול עקרונית לפרק את הצעצוע ולנקות איכשהו לבד את המקשים? אולי עם אלכוהול?
או שחייבים ללכת לטכנאי ולחכות וכו'.

שאלה שניה!
חיזקתי שולחן מתקפל (אלו הזולים שנמכרים במשנת ומחזיקים מעמד אפילו חצי שנה! שלמה! עד שהופכים לחתיכת גרוטה מתפרקת). מעניין אתכם שאעלה הדרכה מצולמת כאן? פשוט וקל.

• הוסף לסימניות
אני לא מגלה למה, אני מרמז שזה קשור לעובדה שהבעלים של המכשיר מזיע פה ושם, אבל לא מרחיב.
בקיצור, אני יכול עקרונית לפרק את הצעצוע ולנקות איכשהו לבד את המקשים? אולי עם אלכוהול?
כל הטלפונים מהסוג הזה בעייתיים מאוד
טלפון אחד זה המקשים, טלפון אחד הולך לו המטען, טלפון אחד מתפרק לך ביד..
מנסיון, שום דבר לא יעזור פה, צריך ללכת לטכנאי פעם ב. ולעשות טיפולים קבועים..

אני סופר את הימים אחורה שאצטרך לעזוב את הC2 הנחמד שלי.. בינתיים אין בשוק תחליף אמיתי לזה..
בהצלחה לך נתן ,❣️

• הוסף לסימניות
כל הטלפונים מהסוג הזה בעייתיים מאוד
טלפון אחד זה המקשים, טלפון אחד הולך לו המטען, טלפון אחד מתפרק לך ביד..
מנסיון, שום דבר לא יעזור פה, צריך ללכת לטכנאי פעם ב. ולעשות טיפולים קבועים..

אני סופר את הימים אחורה שאצטרך לעזוב את הC2 הנחמד שלי.. בינתיים אין בשוק תחליף אמיתי לזה..
בהצלחה לך נתן ,❣️
היה לי את הסי. הבלוטוס' שלו היה מתסכל. הסוללה גם.
כולם מייללים שמתגעגעים אליו, אני פחות.
הוצרך גם למטען מיוחד נדיר שלא זמין.

באמת מוזר. מכשיר פשוט, פלסטיק, כל חלקיו גלויים וידועים - ועדיין מחזיק פי 10 מכל מכשיר אחר. מעניין מה הסוד שלו.

• הוסף לסימניות

שאלה שניה!
חיזקתי שולחן מתקפל (אלו הזולים שנמכרים במשנת ומחזיקים מעמד אפילו חצי שנה! שלמה! עד שהופכים לחתיכת גרוטה מתפרקת). מעניין אתכם שאעלה הדרכה מצולמת כאן? פשוט וקל.
חח
חצי שנה שלימה

יש לקנות מגן שקוף לכל הטלפון, היה את זה לאחותי במטעמי צידקות בפסח, אבל אולי זה תקף לכל השנה למי שצריך

• הוסף לסימניות
4*4 ידוע כבר מאז שיצא שהמקשים שלו נהרסים מהר, לחילופין אני ממליץ על Q8 או 5*5, ו PRO 30

• הוסף לסימניות
חח
חצי שנה שלימה

יש לקנות מגן שקוף לכל הטלפון, היה את זה לאחותי במטעמי צידקות בפסח, אבל אולי זה תקף לכל השנה למי שצריך
תוכל למצוא לי לינק? גם לקניה כאן בארץ?
5*5 עדיף במשהו? או שזה אותו גבר בשינוי מגבעת?

היות שאין ביקוש למדריך מפורט לתיקון השולחן, אסביר בקצרה.
מה שמתפרק שם אלו המוטות המחזיקים את פלטת השולחן. הם נופלים. החיבור שלהם למסגרת השולחן ממש חלושעס.
חשבתי לחבר אותם מחדש עם ברגים ארוכים שחודרים את המסגרת ואת מוט המתכת + דיסקית ואום לכל בורג. כמובן שלא הגעתי לזה. גם לקנות את הגודל הנכון, גם לקדוח, גם לחבר.

ואז ה' שלח לי רעיון. לחורר עם מקדחה מס' חורים קטנים בפלטת השולחן, סמוך למסגרת, ופשוט להעביר שם אזיקונים... הם מחזיקים יופי את המסגרת תחת הפלטה. מבחינה ויזואלית זה כמעט לא מורגש.

• הוסף לסימניות
תוכל למצוא לי לינק? גם לקניה כאן בארץ?
5*5 עדיף במשהו? או שזה אותו גבר בשינוי מגבעת?

היות שאין ביקוש למדריך מפורט לתיקון השולחן, אסביר בקצרה.
מה שמתפרק שם אלו המוטות המחזיקים את פלטת השולחן. הם נופלים. החיבור שלהם למסגרת השולחן ממש חלושעס.
חשבתי לחבר אותם מחדש עם ברגים ארוכים שחודרים את המסגרת ואת מוט המתכת + דיסקית ואום לכל בורג. כמובן שלא הגעתי לזה. גם לקנות את הגודל הנכון, גם לקדוח, גם לחבר.

ואז ה' שלח לי רעיון. לחורר עם מקדחה מס' חורים קטנים בפלטת השולחן, סמוך למסגרת, ופשוט להעביר שם אזיקונים... הם מחזיקים יופי את המסגרת תחת הפלטה. מבחינה ויזואלית זה כמעט לא מורגש.
אם התכוונת למגן - אז אין לי מושג איפה קונים אותו.

ולגבי השולחן, יש לך עוד דברים שאתה מתקן באופן יצירתי כל כך ולא זורק כמו שאר בני האדם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם התכוונת למגן - אז אין לי מושג איפה קונים אותו.

ולגבי השולחן, יש לך עוד דברים שאתה מתקן באופן יצירתי כל כך ולא זורק כמו שאר בני האדם?
חח תודה תודה.
הכל רעיונות של ה' ית"ש.
תיקנתי גם כיסא באופן הנ"ל, היינו - חורים במושב והידוקו לברזלים מתחת עם אזיקונים.

• הוסף לסימניות
עוד משהו לגבי אזיקון.
מנסים לחבר קצה של מפה/סדין לבן למעקה, עם אזיקון, ללפף - אבל עם קצת רוח העסק עף?
גוללים בתוך המפה דיבל או אביזר קטן מפלסטיק, ואותו תופסים ע"י ליפוף עם אזיקון למעקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה