יין חדש בכלי ישן: להאזנה להנאתכם

• הוסף לסימניות
יצירה חדשה שכתבתי השבוע, בסגנון הבארוק (איך לא!)

הפרק הוא בסגנון ג'יג (gigue), שלרוב יהיה פרק אחרון בסוויטה או סונטה. בדו מינור.

הכלים: חלילית, צ'מבלו וויולה דה גמבה (צ'לו)

להנאתכם!

צפה בקובץ המצורף 240774

קבצים מצורפים

• gigue cmin.mp3
    1 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
איזה מתוק...
ואיזה קטע זה לא להבין כמעט מילה...:(

• הוסף לסימניות
מיוחד ממש!

• הוסף לסימניות
אח... בארוק תענוג צרוף!
ציפיתי לשמוע משהו "הנדלי" - פתוח כמו ג'יג שמסתחרר אחרי כל ההרהורים מהחלקים הקודמים, אבל הצבע היה קצת שונה, מינורי יותר.
עם כל זה, האוירה ג'יגית ביותר, והקטע נעים ונקי כראוי למוסיקה בארוקית.
נהניתי מאוד!

• הוסף לסימניות
מדהים
החלילית לא נשמעת לגמרי אמיתית (ואולי גם שאאר הכלים, אני פחות מכירה. זה בתוכנת מחשב?)

• הוסף לסימניות
מדהים ונעים!! כיף להאזין פעם אחר פעם
יש לך עוד דברים יפים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1645139:
אח... בארוק תענוג צרוף!
ציפיתי לשמוע משהו "הנדלי" - פתוח כמו ג'יג שמסתחרר אחרי כל ההרהורים מהחלקים הקודמים, אבל הצבע היה קצת שונה, מינורי יותר.
עם כל זה, האוירה ג'יגית ביותר, והקטע נעים ונקי כראוי למוסיקה בארוקית.
נהניתי מאוד!

אה, את מחברת בין זה לקטעים הקודמים? אולי -- אבל רק בתת-מודע!

מסכים שזה לא בדיוק הנדל. אולי יותר סקרלטי הבן (דומניקו)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דו סי לה;1645147:
החלילית לא נשמעת לגמרי אמיתית (ואולי גם שאאר הכלים, אני פחות מכירה. זה בתוכנת מחשב?)

מסכים - החלילית קצת חלשה.

כן - הביצוע הוא של המחשב. תוכנת Finale 2014 (שידרגתי לאחרונה). אבל בסך הכל לדעתי הביצועים טובים מאוד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נהננו מאוד!
בתי שואלת אם אפשר לקבל את התווים?

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
הדבר הראשון שעלה לי שזה מתחיל (כמעט) כמו הקטע שצירפתי... (אבל מובן שאין קשר בין הסגנונות)

אפשר להשתמש? לתת לתלמידות?

(אולי תעשה מזה גירסא לדואט חלילים? נשמע לי נורא כיף לנגן את זה)

קבצים מצורפים

• 02 Cachimbo.mp3
    2.3 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מדהים!!!

ממש כיף לקבל טעימות של קלאסיקה מידי פעם בתוך כל הקלחת השוצפת של סאונד פופולארי ולימוד נגינה קצת משמים...

• הוסף לסימניות
זה מתחיל אותו דבר כי זה לבוש על אותו אקורד!!!

נכתב ע"י חני 100;1648399:
מדהים!!!
הדבר הראשון שעלה לי שזה מתחיל (כמעט) כמו הקטע שצירפתי... (אבל מובן שאין קשר בין הסגנונות)

ואפשר למצוא עוד מליון דומים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;1648399:
מדהים!!!

באמת יש קצת דמיון -- אבל בכל זאת מאוד שונה! כבר החלטתי לפני הרבה זמן שאם כל תו שאני כותב זה מתוך פחד שאולי מישהו כתב משהו דומה -- זה גורם לשיתוק מוחלט! לכן, אני כותב, ואם זה כבר נכתב, אז נעבור הלאה. אמנם, למעשה זה עוד לא קרה!

אפשר להשתמש? לתת לתלמידות?

בשמחה -- רק להשאיר לי קרדיט בראש הדף!

(אולי תעשה מזה גירסא לדואט חלילים? נשמע לי נורא כיף לנגן את זה)

רעיון טוב

• הוסף לסימניות
ואו!!
איזה מושלם..
אפשר להשמיע לתלמידות??
אפשר לנסות לעבד ליותר קולות??
איזה כיף לשמוע ולקבל כזה דבר פשוט תענוג צרוף....

• הוסף לסימניות
א פיינער איד מקפיץ לי את כל ההודעות הישנות! בכל אופן, כן אפשר להשתמש, ואם יוצא מזה משהו, אשמח לשמוע את התוצאה.

• הוסף לסימניות
(אגב, סתם בתור רקע ליצירה הקטנה הזאת, כמה פעמים בשבוע אני רוכב על אופניים לישוב הקרוב להתפלל מנחה-מעריב, ואת זה הלחנתי בדרך -- זה מאוד מתאים לקצב של הפדלים :) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה