התייעצות יין לפורים

• הוסף לסימניות
אם כבר אסנס [טפרברג] המלבק הוא טוב מאוד וטעים מאוד. עשיר בטעמים וניחוחות
אלון של יקב הרי הגליל [תבדקו את השנה [היתר מכירה] הוא גם טעים ועשיר
גם אני מצטרף להנ"ל המלבק מיוחד בקלילות שלו פשוט כיף לשתות אותו כבר כמה שנים שאני שותה אותו בפורים ובשבתות . וגם המחיר שלו בדר"כ 3 ב 100 שזה נחמד

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף להנ"ל המלבק מיוחד בקלילות שלו פשוט כיף לשתות אותו כבר כמה שנים שאני שותה אותו בפורים ובשבתות . וגם המחיר שלו בדר"כ 3 ב 100 שזה נחמד
בוא נעשה סדר כדי לא להתבלבל, ה3 במאה זה סדרת ויזו'ן הפשוטה, פה מדברים על אסנס, כל בקבוק יעלה בערך 100, [במחיר רגיל]
ואני בהחלט מסכים איתך שגם המלבק של ויזו'ן הוא משובח מאוד יחסית למחיר

• הוסף לסימניות
איזה יין מומלץ לפורים???
לכאלה שכל השנה לא שותים ורוצים להצליח לקיים את ההלכה חייב איניש עד ועד בכלל
מה מומלץ?
המתוק עושה כאב ראש יין יבש מר מאוד
יש שממליצים על זנים שפחות מרים משהו יכול להמליץ?
או בכלל ממה ניתן להשתכר בקלות
א.בבשביל הקיבה והתאוששות משכרות וניהול יום תקין למחרת כמובן לשתות לא על קיבה ריקה, ועם כמות מים לפחות שווה לכמות היין.
ב. יין מתוק בד"כ התחושה קלה יותר ואח"כ בקיבה זה קשוח יותר, עדיף יין יבש כ"א לפי טעמו האישי,
אבל בגדול לבדוק על הבקבוק חודשי התיישנות בחבית מה שיש מ6 והלאה כמה שיותר זה נספג יותר טוב בגוף,
יש באושר עד שערי רווחה יינות מצויינים מ65 שח והלאה.
ג. לגבי זנים משתנה לפי גוף בד"כ מרלו יותר כבד ומר ושיראז יותר עדין וכן קברנה וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה