ייעול שירות - או הרעת שירות???

• הוסף לסימניות
קיבלנו מכתב מדואר ישראל
שמפני ייעול השירות מ-28.12 לא ניתן יהיה יותר לקבל חבילות גדולות בסניף הדואר שליד הבית אלא בדואר המרכזי.
משהו יודע האם זה מותר להם?
הזמנתי ב11.11 באליאקספרס, ולא כל החבילות הגיעו, וכדי להגיע לדואר המרכזי בעיר צריך לקחת מונית כי אין לשם אוטובוסים - בוודאי ששווה לי לוותר על הדברים ולא לשלם על מוניות, אבל האם מותר להם להתריע על כך בזמן כל כך קצר?
וכן נראה לי שאין זה ייעול שירות אלא הרעת שירות כי בוודאי שמהיום לא אוכל יותר להזמין דברים ברשת, כי הדבר מייקר מאוד את העלויות
האם יש ערים נוספות שדואר ישראל עושה זאת?

• הוסף לסימניות
בדיוק לפני כמה זמן מישהי סיפרה לי שגם אצלם עשו זאת ובמקום ללכת לסניף הרגיל מרחק של כ-7 דקות הליכה הם צריכים ללכת מרחק של לפחות 20-25 דקות

• הוסף לסימניות
זה אחד מפרטי ההסכם שהתקבל לאחר השביתה הגדולה בקיץ, מן הסתם. פשוט מאד חיסכון בכח אדם.

• הוסף לסימניות
אולי נקסט ילחמו בשביל כולם...

• הוסף לסימניות
נראה לכם שיש מה לעשות?
בוודאי שבמצב הנוכחי סיימתי עם נקסט, אליאקספרס וכו', ויותר לא אקנה אצלם
אבל מה עם הדברים שכבר הזמנתי??? הרי זה לא מגיע הכל ביחד נאז אצטרך בכל פעם לשלם מונית (הלוך חזור) זה בוודאי לא שווה ומצד שני להפסיד את הכסף של הפריטים שהזמנתי גם לא שווה
בקיצור, אני עובדת עצות, למי אפשר לפנות???

• הוסף לסימניות
באיזה איזור מדובר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה