כללי ייעוץ איך לעבוד?

• הוסף לסימניות
יש לי חוברת שאני אמורה לעצב.
ו2 שאלות קשות:(
א. גודל דף הוא 14/28 ופתיחה מלמעלה ז"א דאבל זה 28/28
כמובן שלדפוס אני אמורה להגיש כל דף בודד רק שמבחינת העיצוב זה חייב להיות המשך ישיר כולל חיצים שמגיעים מנקודה בדף העליון לנקודה בדף התחתון.
איך אני עושה את זה?? יש אפשרות תצוגה באינדיזיין של דף מעעל דף או שאפשר לעבוד על גודל מלא ורק אח"כ לחתוך איכשהוא ל2??
ב. עיצוב החוברת הוא מממש ממש לא מלל רץ אלא עיצוב של כל עמוד בפני עצמו הכולל פריטים רבים. 28 דפים של דאבל.
איך נכון לעבוד עליה באינדיזיין או באילוסטריטור?
אשמח לתשובות ומקווה שהובנתי.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
א. אפשרי באינדיזיין: view>rotate spread>90
upload_2018-11-4_23-5-33.png

ב. ברור באינדיזיין :)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בהגדרת דף תגדירי portrait ז"א רוחב 14 גובה 28
ואח"כ תעשי כפי שייעץ @ספירלה סיבוב של 90 מעלות

• הוסף לסימניות
עמודים הפוכים.PNG
את צריכה לבחור בגודל עמוד 280 מ"מ על 140 מ"מ ועמודים מחוברים ואז הוא יוצא נמוך ורחב ,
ואז את הופכת כמו שספירלה רשמה ותראי זה מתהפך ,
אבל את צריכה להפוך כל שתי דפים בנפרד כולל גם המאסטר אם את עובדת עליו בתקוה שזה לא הרבה עמודים מידי ואז זה ידני , אבל מציעה לך לנסות לראות שנסגר טוב לפני שאת עובדת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מסכימה איתה שיש שאלה לגבי הגלישה בין העמודים.
יש סוגי נייר עבים שזה מתקפל בצורה שצריך גלישה, אם לא, רואים קטע לבן באמצע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה