ייעוץ בהתאמת צבעים במטבח

• הוסף לסימניות
זקוקה לייעוץ בהתאמת שיש במטבח חדש,
הארונות בצבע לבן(ננו לבן ערפילי של בלורן)
הקרמיקה -מתכננת לבן עם גידים זהב
ידיות וברזים זהב,
ומתלבטת איזה שיש יתאים לי.
חשבתי על שיש חלק בגלל שהקרמיקה תהיה עם דוגמא,
אבל אולי כן מתאים משהו אחר? רעיונות? דגמים של שיש שנראה לכם יתאימו? תמונות להשראה?
מצרפת דוגמא של קרמיקה- לא בחרתי דוקא את זאת- אבל מתכננת לקנות משהו בסגנון הזה...
תודה על כל תשובה!

קבצים מצורפים

• IMG_5133.JPG
    IMG_5133.JPG
    1.9 MB · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
תצרפי תמונה גם של הפורמייקה והחיפוי
קצת קשה לענות ככה..

• הוסף לסימניות
התמונה שצרפתי זה של החיפוי- הקרמיקה
אין לי תמונה של הפורמייקה של הארונות, אבל זה לבן חם בגדול.

• הוסף לסימניות
שיש באותה דוגמא כמו החיפוי יכול להיות מאד יפה
הבעיה שלא תמצאי בדיוק אותו דבר
למה שלא תעלי עם השיש על הקיר?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהסדר אמור להיות הפוך,
קודם כל תחפשי שיש שמתאים לך ושאת אוהבת ואח"כ תחפשי חיפוי שמשתלב איתו ,
אני עשיתי שיש לבן עם גידים בצבעי אפור וברונזה ומצאתי קרמיקה מאד מאד דומה , מרחוק נראה שעליתי עם השיש על הקיר ,

• הוסף לסימניות
זקוקה לייעוץ בהתאמת שיש במטבח חדש,
הארונות בצבע לבן(ננו לבן ערפילי של בלורן)
הקרמיקה -מתכננת לבן עם גידים זהב
ידיות וברזים זהב,
ומתלבטת איזה שיש יתאים לי.
חשבתי על שיש חלק בגלל שהקרמיקה תהיה עם דוגמא,
אבל אולי כן מתאים משהו אחר? רעיונות? דגמים של שיש שנראה לכם יתאימו? תמונות להשראה?
מצרפת דוגמא של קרמיקה- לא בחרתי דוקא את זאת- אבל מתכננת לקנות משהו בסגנון הזה...
תודה על כל תשובה!
שלום.
מקובל להתחיל בשיש ואחר כך בחיפוי בגלל שאפשרויות השיש מוגבלות יותר.
בכל מקרה זו לא חובה, אם אהבתם את החיפוי הזה תתאימו לו משהו.

אבל. משום אופן אל תתאימו משהו "דומה"
או אותו הדבר או ניגוד.

עכשיו לעצם הדוגמא, היא מגרניט פורצלן יש חברות כמו דקטון ועוד שמייצרות שיש מגרניט פורצלן והחיפוי יהיה תואם.

• הוסף לסימניות
הסיבה שאני לא עולה על הקיר עם השיש היא בגלל המחיר , זה מכפיל ואפילו יותר את המחיר.
נכון שאמורים להתחיל עם השיש, אבל בגלל שהחלטתי שאני כן רוצה שהחלק הדומיננטי ומה שיתן את הצבע יהיה החיפוי, אני מנסה להתאים שיש לחיפוי בסגנון הזה,ומדגישה- זה לא החיפוי שקניתי, זה כן הסגנון שאני רוצה.
הבעיה באמת שמאד קשה למצוא משהו שממש מתאים, ולכן אני מתלבטת אם כבר עדיף כן ללכת על משהו יותר חלק
עכשיו לעצם הדוגמא, היא מגרניט פורצלן יש חברות כמו דקטון ועוד שמייצרות שיש מגרניט פורצלן והחיפוי יהיה תואם
מה הכונה שלדקטון יש שיש וחיפוי תואם?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהסדר אמור להיות הפוך,
קודם כל תחפשי שיש שמתאים לך ושאת אוהבת ואח"כ תחפשי חיפוי שמשתלב איתו ,
אני עשיתי שיש לבן עם גידים בצבעי אפור וברונזה ומצאתי קרמיקה מאד מאד דומה , מרחוק נראה שעליתי עם השיש על הקיר ,
יש מצב שתשלחי לי תמונה
אני גם בכיוון הזה

הסיבה שאני לא עולה על הקיר עם השיש היא בגלל המחיר , זה מכפיל ואפילו יותר את המחיר.
נכון שאמורים להתחיל עם השיש, אבל בגלל שהחלטתי שאני כן רוצה שהחלק הדומיננטי ומה שיתן את הצבע יהיה החיפוי, אני מנסה להתאים שיש לחיפוי בסגנון הזה,ומדגישה- זה לא החיפוי שקניתי, זה כן הסגנון שאני רוצה.
הבעיה באמת שמאד קשה למצוא משהו שממש מתאים, ולכן אני מתלבטת אם כבר עדיף כן ללכת על משהו יותר חלק
אז באמת נשמע שיתאים לך שיש חלק, בגוון הלבן/שמנת של החיפוי

מה הכונה שלדקטון יש שיש וחיפוי תואם?
עושים דוגמא תואמת בדיוק, רק שהחיפוי הרבה יותר דק

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה להתחיל מהשיש
ומסייגת שלעיתים כאשר רוצים לתת את המשקל העיצובי דווקא בקרמיקה- כן נכון להתחיל ממנה ואז לעבור לשיש
היה לי מקרה לפני תקופה בו התחלנו מהקרמיקה- בחרנו פורמייקה ורק אז שיש
כי הקרמיקה נתנה את הטון והאמירה של כל המטבח

במקרה שלכם- אם אתם רוצים מטבח לבן ומאד רגוע ורק הקרמיקה תיתן פה טון נוסף (אך גם עדין ורגוע), לכו לפי הסדר הזה
והייתי מתאימה שיש פורצלן לבן, ומוודאה שהגוון הלבן תואם את הרקע של הקרמיקה
אבל קחו בחשבון שהמטבח בהיר ושקט, לא כחסרון, רק לוודא שזה מה שהתכוונתם שיצא

אפשרות נוספת היא ללכת על שיש כהה ממש שיתן קונטרסט לכל הסיפור הנ"ל

• הוסף לסימניות
אז באמת נשמע שיתאים לך שיש חלק, בגוון הלבן/שמנת של החיפוי

עושים דוגמא תואמת בדיוק, רק שהחיפוי הרבה יותר דק
ממש מעניין, מי בעצם מוכר את החיפוי הזה? כי בחנות של השיש לא הציעו לנו כזו אפשרות.
כי אם יש כזו אפשרות והמחיר לא כמו לעלות עם השיש לקיר- זה נשמע לי הכי מתאים.

מקרה שלכם- אם אתם רוצים מטבח לבן ומאד רגוע ורק הקרמיקה תיתן פה טון נוסף (אך גם עדין ורגוע), לכו לפי הסדר הזה
והייתי מתאימה שיש פורצלן לבן, ומוודאה שהגוון הלבן תואם את הרקע של הקרמיקה
יש לך אולי שם של דגם שיכול להתאים, כי גם בגרניט פורצלן, לא מצאנו בכלל דגמים בהירים חלקים, כמעט כולם היו עם גידים אן עם טקסטורה משמעותית יותר.

• הוסף לסימניות
ממש מעניין, מי בעצם מוכר את החיפוי הזה? כי בחנות של השיש לא הציעו לנו כזו אפשרות.
כי אם יש כזו אפשרות והמחיר לא כמו לעלות עם השיש לקיר- זה נשמע לי הכי מתאים.
החיפוי שיש מחיר יותר זול למטר, ככה אמר לנו הספק שיש
רק שזה עדיין יותר יקר מחיפוי רגיל

• הוסף לסימניות
החיפוי שיש מחיר יותר זול למטר, ככה אמר לנו הספק שיש
רק שזה עדיין יותר יקר מחיפוי רגיל
מעניין, שאלתי עכשיו את הספק שיש שלנו והוא לא ידע על מה מדובר
תוכלי לתת לי את המספר של האיש שיש שאמר לך את זה?

• הוסף לסימניות
זה ערבי כמובן
אצלנו זה הספק של הפרויקט
050-527-8188
הוא אמר לי שהעסק שלהם במישור אדומים משהו כזה
לי הוא שלח דוגמאות בתמונה ממש יפות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה