עזרה ייעוץ בנוגע לדיסק קשיח חיצוני

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!

שוב נהרס לי הדיסק קשיח עם כל התמונות והחומרים. שמעתי שישנם כוננים קשיחים שעובדים בטכנולוגיית ssd שהיא טכנולוגייה מתקדמת שעובדת בלי חלקים שנעים בתוך הדיסק הקשיח וממילא הוא יותר עמיד. הוא גם יותר מהיר. אבל הוא הרבה יותר יקר. אשמח לשמוע מניסיונכם האם כדאי להשקיע. ואם כן על איזו חברה. (סנדיסק, סמסונג, אחר)

אציין שאני עובד המון על הדיסק הקשיח.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אגב, אם אתה רוצה לשחזר את המידע, תוכל לפנות לריסייב 02-5353319.

• הוסף לסימניות
תודה. אבל אני מעדיף לדעת קודם מה אני קונה ואז לשחזר.

אשמח לעוד מידע מנסיונכם.

• הוסף לסימניות
רק SSD. יש לך הרבה ובזול
אתה גם יכול להרכיב לבד
קופסא בנפרד של חברה כמו ORICO
וSSD של חברה טובה

• הוסף לסימניות
הדבר היחיד שיכול לעזור - כמובן עם ס"ד - זה רק גיבויים
כל טכנולוגיה יש לה את הבעיות שלה
ואין דיסק מודרני בן זמננו שמחזיק לנצח

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום להתייעץ עם בעלי,
לא תפסיד -בטוח לי...
אלי-0533110844

• הוסף לסימניות
לא כבל אלא חיבור SATA מובנה בקופסא
אבל אני לא בטוח שאתה חוסך ככה משהו
תבדוק ותשווה

אגב, בדר"כ ככל שהנפחים גדלים כך גם המהירות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה