עזרה ייעוץ בנושא קצבת ילד נכה

• הוסף לסימניות
בהחלט פחות, כדאי לדבר איתם. לילה טוב.

• הוסף לסימניות
יש בעזר מציון מחלקה לייעוץ לקבלת קצבת ילד נכה.
אם זה ילד עם תסמונת דאון- אפשר לפנות אלי.

• הוסף לסימניות
באופן כללי הארגונים למימוש זכויות הם גובים סכומים מופרזים ללא כל הצדקה !
אם כבר אז עו"ד פרטי ומומלץ.
ככל שהמסמכים הם מקופת חולים או רפואה ציבורית הם יותר אמינים.
את נושא ASD (אוטיזם) אני הקטן מכיר (לצערי...) היטיב.

• הוסף לסימניות
''אפשרי'' - לא לוקחים גרוש אא''כ קיבלת, ואז האחוזים שלהם סבירים.
מה זה סבירים?
פחות מ12 וחצי אחוז ללא מע"מ?
אם הם רואים שיהיה קל לקבל הם ממליצים לקבל קודם יעוץ טלפוני למילוי הטפסים חינם,
ואם לא מסתדרים או שזה יותר מסובך הם עושים את הכל בעלות של 10/11 אחוז.
ורק לציין שהם עמותה ללא מטרות ריווח - באמת לש"ש, נטו לעזור לזולת.

• הוסף לסימניות
אנו מקבלים ולא איכפת לי לייעץ אם יש צורך
טל' 0533105051
מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
עד שתחליטו במי להיעזר, כמה טיפים מניסיוני הלא קטן, לצערי.

הציבור מוזמן להוסיף כיד ה' הטובה עליו.

1. ראשית, ביטוח לאומי זו לא קרן צדקה. נכון שעולה לכם ים כסף הטיפול המיוחד הזה והזה, אבל לאנשים במוסד זה לא נוגע.
אותם מעניין אך ורק מוגבלות ומבחינתם שתאכל מטילי זהב לארוחת בוקר. אם ישנה מוגבלות, יש על מה לדבר.
2. הועדה עשויה לקחת דקות ספורות ממש ולכן לגנטיקה של הסבתא אין כניסה. רק מה שרלוונטי עכשיו. אם לפני חצי שנה מוישהלה לא הלך ועכשיו בדו"ח התפתחות הילד הוא הולך אז הסיפורים לא רלוונטיים ש'הוא התחיל ללכת אבל עדיין הוא מתקשה' הם לא יקנו את זה.
3. לפקידה שיושבת עם הרופא בוועדה יש משקל גבוה בהחלטה. היא בדרך כלל מאד מנוסה ודי לא ניתנת למריחה. אל תזלזלו בה.
3.תתכוננו.תתכוננו.תתכוננו. יש לכם תור לרופא תנסו תמיד לדחוף בדברי הסיכום של הרופא, מוגבלות/קושי בתפקוד/סיכון עצמי/תלות וכו'. הרבה יותר קשה להסביר בעל פה אח"כ שהרופא היה ממש מזועזע מהמצב של הברכיים' כשהזעזוע ברח מהסיכום.

המשך יבוא.

• הוסף לסימניות
אכן יש ללמוד את הכללים שלהם היטיב ולהדגיש את מה שרלוונטי.
כדאי ורצוי להיעזר בחוות דעת מהרופא קופת החולים של הילד, היות ויש להם אמינות רבה בגלל שהם אינם מקבלים כסף וגם פתוח לפניהם כל ההיסטוריה של הילד.

• הוסף לסימניות
אני הלכתי לערעור בוועדה עם תרומה מכובדת ל'קופת העיר'. ולא תאמינו איזה ניסים ראיתי. תוך דקה וחצי הייתי בחוץ עם זכאות מאה אחוז. ועל זה נאמר 'תרמתי ונושעתי'.
נ.ב. כוונתי בדברי היא. לעשות השתדלות אבל גם לא לשכוח שצדקה יכולה לעזור

• הוסף לסימניות
גמ"ח עזרה במייל:
8480300 בג'מייל.

ניתן לקבל גם דפי הדרכה לקראת התביעה ומסמכים נוספים.

הרבה הצלחה וס"ד!

• הוסף לסימניות
אנו מעוניינים להגיש תביעה לקצבת ילד נכה. רוצים לממש את זכויותינו לבד, למלאות טפסים וכל הנצרך.
האם ישנו עסקן צדיק שמבין היטב בנושא ויוכל רק לעבור על הטפסים לראות שלא פספסנו משהו?
[בירושלים]

אגב,
כדאי לשקול מעבר דירה לפני ההגשה בירושלים.
(רציני. אבל מספיק רק מעבר כתובת בת"ז.)
הסניף בירושלים קשה מאד.
ואם כן - התביעה צריכה להיות תפורה היטב היטב, והתיק מושלם ממש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המשך טפטוף הטיפים:

4. ניקח לדוגמא ילד שסובל מ adhd. ראשית, נחפש מוגבלות או תלות או סיכון עצמי. אולי הוא יוצא מהבית לבד ועלול לחצות כביש בלי לשים לב? הוא מכניס לשקעים בבית חפצים זרים או שבבית הספר הוא פוגע בילדים אחרים או בעצמו? נניח שכן. אתם צריכים להביא תיעוד לעניין. אם היו אשפוזים בבי"ח כתוצאה מכך ויש פירוט בסיבת האשפוז ובו מופיע הסיכון העצמי, זה מעולה. מכתבים מהמורה/הנהלה/פיקוח גם יכול לעשות את העבודה. יש לכם סרטונים בהם זה מתועד? תבואו עם טאבלט ותבקשו בוועדה להראות.

• הוסף לסימניות
הצלחתם יותר ממאה אחוז??
עד היום קיבלנו מאה אחוז.
עד גיל 3 לא מקבלים יותר ממאה אחוז (אלא על דברים מאוד ספציפיים), אנחנו כרגע לפני הוועדה של גיל 3, מקווה שנצליח להשיג יותר.
(הבת שלי סובלת מדברים נוספים מעבר לאיחור התפתחותי)

• הוסף לסימניות
יכול להיות ששוה לכם(@מוישה )
לפרט כאן את הבעיה.
יש כאן הרבה ניקים שיכולים לעזור מניסונם.
רק אם מתאים לכם כמובן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

בס"ד

הורים לילד נכה – אתם בטוחים שאתם מקבלים מקסימום קצבה? המדריך המלא לזכאות בביטוח הלאומי
שלום לכולם כאן עוה״ד שרונה תגר :)

בעקבות ההצלחה של מיזם "חודש הזכויות" בשיתוף מערכת פרוג – אנחנו ממשיכים להביא לכם מידע שימושי והפעם איך אפשר להביא את קצבת ילד נכה למקסימום.

כעו״ד המתמחה בתביעות ביטוח לאומי למעלה מעשרים שנה, אני לצערי מודעת לעובדה שמשפחות רבות לא מקבלות את המקסימום. אצל רוב ההורים קיים חוסר מודעות לכל מה שמסתתר בתקנות ילד נכה, שהן עולם ומלואו, ולשינויים התכופים בתקנות ובפרשנות הפסיקה של בתי הדין.

גם כאן התוצאה היא שמשפחות רבות מפסידות עזרה כלכלית קריטית שמגיעה להן על פי חוק! במקרים רבים מדובר בסכומים הרבה יותר גבוהים שיכולים להגיע לאלפי שקלים לחודש.

אז כמו שכבר אמרנו ידע שווה המון, במקרה הזה הוא שווה כסף. המון כסף.

המטרה שלי היא לעשות סדר ולתת מענה אמיתי ומקצועי.

אני מזמינה אתכם לשאול ולהתייעץ איתי כאן בשרשור על כל מקרה ולברר סוגיות בנושאים של קבלת והגדלת קצבת ילד נכה בביטוח הלאומי.

אני וצוות המשרד שלי נשתדל לענות בהקדם ובמקצועיות כדי לתת לכם את התשובות הכי מדויקות. כדי שלא תלכו את המסע הזה לבד.

מעדיפים לשאול ולהתייעץ בצורה ישירה ודיסקרטית?
שלחו לי הודעה פרטית ל
וואטסאפ , אפשר גם להתקשר לנייד: 058-7314000
ואפשר גם לשלוח: לשלוח: למייל

לשימושכם :
כדי שלא תפספסו חידושים בחוק ובתקנות שיכולים לזכות או להגדיל את הקצבה שלכם, אני ממליצה להירשם לרשימת העדכונים שלי. זה לוקח דקה ויכול להשתלם לכם מאוד בעתיד.
להרשמה: לחצו כאן
מידע המופיע במאמר/עמוד זה אינו מהווה ייעוץ משפטי/רפואי ו/או תחליף לייעוץ משפטי/רפואי ו/או לכל ייעוץ מסוג שהוא, וכן אינו מהווה טיפול משפטי/רפואי ו/או תחליף לטיפול משפטי/רפואי מקצועי או אחר.
הורים לילדים המקבלים קצבת ילד נכה, הילד חוגג 18 במזל טוב?
שימו לב! המעבר לקצבת מבוגר היא האתגר האמיתי בביטוח הלאומי! קבלו את המדריך המעשי איך לא לאבד את הקצבה.

שלום לכולם כאן עוה״ד שרונה תגר :)
בעקבות ההצלחה של מיזם "חודש הזכויות" בשיתוף מערכת פרוג – החלטנו החודש להכין לכם מדריך מעשי קצר העוסק במעבר מקצבת ילד נכה לקצבת מבוגר.

ממה צריך להיזהר?, אילו מסמכים צריך להכין? מתי כדאי לגשת לוועדה? ועוד ועוד.

כעו״ד המתמחה בתביעות ביטוח לאומי למעלה מעשרים שנה, אני לצערי מודעת לעובדה שמשפחות רבות מאבדות את הקצבה לה הם זכאים כאשר הילד מגיע לגיל 18 , מתוך חוסר מודעות לשוני בבחינת הנכות בין גיל הילדות לגיל הבגרות.

התוצאה היא שמשפחות רבות, שגם ככה קשה להן, מפסידות עזרה כלכלית קריטית שמגיעה להן על פי חוק! במקרים רבים ההפסד משמעותי משום שבקטגוריית המבוגרים מדובר בסכומים הרבה יותר גבוהים שיכולים להגיע לאלפי שקלים לחודש.

הורים רבים בטוחים שאם הילד קיבל קצבת ילד נכה לאורך השנים- המעבר לקצבת נכות כללית היא אוטומטית והאמת היא שזה לא ממש כך. בגיל 18 החוקים משתנים לא מסתכלים רק על האבחנה, אלא על היכולות של הילד שלכם לעבוד ולהשתכר.

הזהרו!! אל תגיעו לוועדה בידיים ריקות: ודאו שיש לכם מסמכים עדכניים שמאשררים אבחנה וטיפול תרופתי וכוללים התייחסות ספציפית להשפעה על התפקוד.

חשוב מאוד!!
הוועדה בודקת החל מגיל 18 את כושר ההשתכרות. יש להראות איך הנכות משפיעה על היכולת להחזיק עבודה, להבין סיטואציות חברתיות, לעמוד בזמנים, לקבל הוראות, לעבוד בצוות, וכו.

ידע שווה המון, במקרה הזה הוא שווה כסף. המון כסף.

המטרה שלי היא לעשות סדר ולתת מענה אמיתי ומקצועי.
אני מזמינה אתכם לשאול ולהתייעץ איתי כאן בשרשור על כל מקרה ולברר סוגיות בנושא המעבר מקצבת ילד נכה לקצבת מבוגר בביטוח הלאומי.
אני וצוות המשרד שלי נשתדל לענות בהקדם ובמקצועיות כדי לתת לכם את התשובות הכי מדויקות. כדי שלא תלכו את המסע הזה לבד.

מעדיפים לשאול ולהתייעץ בצורה ישירה ודיסקרטית?

שלחו לי הודעה פרטית ל
וואטסאפ , אפשר גם להתקשר לנייד: 058-7314000
ואפשר גם לשלוח: לשלוח: למייל

לשימושכם :
כדי שלא תפספסו חידושים בחוק ובתקנות שיכולים לזכות או להגדיל את הקצבה שלכם, אני ממליצה להירשם לרשימת העדכונים שלי. זה לוקח דקה ויכול להשתלם לכם מאוד בעתיד.
להרשמה: לחצו כאן

1770698368153.png

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה