הבעיה שלו אמיתית לגמרי.. ללא ספק..נכתב ע"י obyektiv;756957:אני ישבתי עם הילדה שלי כמה שעות בחויה (תוך כדי ציור) ע"מ להבחין האם חוסר הגית האותיות היא בעית גיל, או בעיה אמיתית.
לקח לה זמן אבל היא הצליחה להגות נכון.
עברה מאז שנה ולרוב היא הוגה נכון.
(כמובן אל תסתמכו על זה רפואית)
נכתב ע"י artline;756941:האמת שביקשתי הפניה מרופאת הילדים שלנו
אך היא אמרה לי שעד שנעבור את כל הפרוצדורה לקבלת הטיפול סביר שזה יעבור לבד[
QUOTE]
חבל שזה כל כך נכון... הבעיה היא שאם כן יהיה לכם חשוב לטפל, (עוד שנה, למשל) אתם עלולים להאלץ לחכות המון זמן, כך שיתכן ומוטב לעבור את הפרוצדורה בכל מקרה כבר עכשיו.
תקשיבי, עברנו גם את השלב הזה, להתחנן לרופא ילדים ולרופא התפתחותי במכבי ושניהם טענו שאין צורך שהבעיה תחלוף לכשיגדל! וכמובן שבגיבוי אימי החלטנו שהאמת לא איתם, וזה רק מטעמי חיסכון לקופה שאומרים את זה , (ואגב אז לכן העברנו חצי משפחה למאוחדת כדי להלחיץ אותם וזה עזר!) בקיצור עשינו לו אבחון פרטי (רותם חלילי מספר אחד בתחום בארץ) עלה לנו 800 ש"ח כפול 2 , היא טענה שהוא חייב טיפולי קלינאית וכמה שיותר מהר!נכתב ע"י artline;756941:האמת שביקשתי הפניה מרופאת הילדים שלנו
אך היא אמרה לי שעד שנעבור את כל הפרוצדורה לקבלת הטיפול סביר שזה יעבור לבד
לכן רציתי לשמוע מבעלי נסיון..
תודה למגיבים...
נכתב ע"י obyektiv;756965:לפעמים כן. תלוי באיזה גיל.
באופן אישי, לא חושבת שכדאי לתת להתגבר לבד, אלא אם הבעיה נפתרת כנדרש.אז אולי עדיף לתת להם להתגבר על זה לבד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים