ייעוץ בעיני ממדי"ם

• הוסף לסימניות
יש לי ממ"ד והוא מתייעד להיות חדר ילדים בעז"ה.
אני מעונינת לגרום לו להיות יותר בטיחותי עבור הילדים,
ז"א כונתי בענין החלון המתכתי והממדי והלא פרקטי.

מנסיון של בעלי ממדים:
1) האם מבחינה פרקטית כדאי לי להחליף את החלון לחלון אנושי יותר (כלומר חלון לא חוקי למלחמה) או שמספיק להוסיף את המנגנון הנקרא דריי-קיפ (מצו"ב תמונה למחשה)?!
2) וכן כיצד מוסיפים תריסים?!
3) יש מצב לוילון עם המנגון דריי-קיפ?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 56.8 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
מה לא פרקטי בחלון ממ"ד?
ולא תשובה לשאלה אבל גם חשוב -
חובה לאוורר חדר ממ"ד יום יום, כי יש חומרים לא טובים שנפלטים, בעיקר לא טוב לילדים.

• הוסף לסימניות
לאמי יש כזה חלון. את מתכוונת שהוא נפתח גם מימין לשמאל וגם מלמעלה למטה?
ויש לה על זה וילון. אין בעיה עם זה כלל.

• הוסף לסימניות
זו צורה מספיק בטוחה של פתיחת חלון?
פעם נפל חלון בסגנון דומה והתנפץ על גולגלתי...
(תודה לקל שהיא- הגולגולת- נשארה שלמה!)

• הוסף לסימניות
אנחנו החלפנו לחלון רגיל ולדלת רגילה ועברנו את "עופרת יצוקה" באשדוד בבית בלי שום פחד בגלל שאין חלון או דלת (מדברים אחרים- כן.....).
לחלון יש הגנה מפלדה, כך שהזכוכית אם היא מפריעה, לא נראה לי כ"כ נורא להסיר אותה.
(החלפנו אחרי שנפצעו מהחלון הזה רציני) .
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gol;466525:
אנחנו החלפנו לחלון רגיל ולדלת רגילה ועברנו את "עופרת יצוקה" באשדוד בבית בלי שום פחד בגלל שאין חלון או דלת (מדברים אחרים- כן.....).
לחלון יש הגנה מפלדה, כך שהזכוכית אם היא מפריעה, לא נראה לי כ"כ נורא להסיר אותה.
(החלפנו אחרי שנפצעו מהחלון הזה רציני) .
בהצלחה
הזכוכית נועדה לאטום את החדר למקרה של התקפת אב"כ חלילה, לא למקרים קונבנציונאליים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה