ייעוץ בעניין ציוד סטודיו

• הוסף לסימניות
מעוניינת לקנות מתקן נייח לתליית רקעים (5)
האם יש חשיבות לחברה או שניתן לקנות היכן שהכי זול?

האם נכון לקנות מתקן ל5 , ואיך זה נראה בסטודיו ?
בינתיים הסטודיו בסלון והמתקן אמור השאר שם גם בשבת, עד כמה זה נראה נורא????

אשמח לייעוץ מבעלי הניסיון שכאן.

תודה

• הוסף לסימניות
איך זה נראה?? כמו שראית...;);)
אם זה נורא זה עניין של טעם ואכפתיות מהסלון שלך..
זה לא נראה לי כל כך משנה אם זה של 5 או פחות זה נראה כמעט אותו דבר
שיהיה לך המון הצלחה....:)

• הוסף לסימניות
כשפותחים סטודיו בסלון של הבית
הדבר שהכי פחות מפריע זה הרקעים בתקרה :) :(

• הוסף לסימניות
לכל הצלמים/ות שיש להם סטודיו בבית יש מתקן רקעים קבוע? או שיש פה כאלה עם נייד?
מה יותר נח? (הקבוע, אני מניחה. אבל בכל זאת...)

• הוסף לסימניות
לי יש סטודיו בבית, ולא, זה לא מתקן רקעים קבוע אלא דוקא נייד.
אנחנו מצלמים סטודיו בסלון וגם באירועים, וכשצריך לצלם בבית מחברים את מוט הרקע בלבד על שני התקנים קטנים [חנות טמבור מקומית, כמה שקלים] שחיברנו לקיר.
האלתור, במקרים כאלה, משתלם לטעמי פי כמה מאשר לשלם מאות על "מותג" שאין לו בעצם חשיבות ממשית.
מבחינתי? שילוב מצוין. נוח וגם חסכוני!

• הוסף לסימניות
הסטודיו שלי היה בסלון הרבה מאוד שנים.
שנתיים עבדתי עם מתקן נייד, אחר כך עברתי לקבוע.

בתור צלמת (אשה) היו תקופות שכל הסחיבה של הציוד, התקנתו, ופירוקו,אפילו להרים את גליל הניר, למרות שהוא לא שוקל מדי הרבה, דרשו אנרגניות נוספות שלא תמיד היה לי :)

• הוסף לסימניות
הסטודיו שלי היה בסלון הרבה מאוד שנים.
שנתיים עבדתי עם מתקן נייד, אחר כך עברתי לקבוע.

בתור צלמת (אשה) היו תקופות שכל הסחיבה של הציוד, התקנתו, ופירוקו,אפילו להרים את גליל הניר, למרות שהוא לא שוקל מדי הרבה, דרשו אנרגניות נוספות שלא תמיד היה לי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1488377:
כשפותחים סטודיו בסלון של הבית
הדבר שהכי פחות מפריע זה הרקעים בתקרה :) :(

למה?
מילא כשהסטודיו פתוח , אך בשבת , רק מתקן הרקעים נשאר, אני טועה?

• הוסף לסימניות
עדיין נשארתי עם השאלה, האם יש במתקן איכויות, והאם משנה איזה חברה וכו'

או שניתן לקנות היכן שהכי זול ???

• הוסף לסימניות
אני מיקמתי את הרקעים מעל החלון הגדול בסלון, ואני בדרך לקנות כותרת וילון יפה שתכסה את כל העסק
שאר הציוד במחסן קטן סמוך אז חוץ ממשטח פורמייקה לבן שצמוד לקיר אין בלגן.

ועוד משהו: אני בניתי מתקן מקומבינות כדי לחסוך עלויות ועכשיו אני בדרך לקנות מחדש כי אני לא מסוגלת לגלגל עם היד.. אז אם אין לך שרירי ידיים אלופים תחשבי פעמיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1488563:
אני מיקמתי את הרקעים מעל החלון הגדול בסלון, ואני בדרך לקנות כותרת וילון יפה שתכסה את כל העסק
שאר הציוד במחסן קטן סמוך אז חוץ ממשטח פורמייקה לבן שצמוד לקיר אין בלגן.

ועוד משהו: אני בניתי מתקן מקומבינות כדי לחסוך עלויות ועכשיו אני בדרך לקנות מחדש כי אני לא מסוגלת לגלגל עם היד.. אז אם אין לך שרירי ידיים אלופים תחשבי פעמיים

שומעת לעצתך,

עד עכשיו היה לי מוט של וילון ארוך ועליו הנייר הלבן, ובאמת מסובך לגלגל (הילדים שלי עוזרים לי בזה)
וכעת אני רוצה מתקן נורמלי גם כדי שאוכל לשים עוד רקעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה