ייעוץ בקניית מדפסת (לייזר)

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות מדפסת לייזר מינימלית וזולה.
רציתי להיעזר בניסיונכם איזו חברה משתלמת יותר ואיזה דגם.
המדובר על מדפסת בלבד בלי תוספות.

• הוסף לסימניות
תלוי מאד כמה מדפיסים בחודש וכו' וכו'.
בגדול, יש מדפסות שיש להם טונרים תואמים זולים ולפעמים כדאי ללכת על משהו יותר יקר, מאשר ללכת על מדפת זולה שאין לה טונרים תואמים בכלל, ואז במהלך הזמן ישלמו על ההדפסות הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
בעיקרון לא הרבה הדפסות, אבל כשיש הם חשובות ואני צריכה מדפסת שלא תחליט לשבות בדיוק כשצריכים אותה. (אני בעלת ניסיון מר עם 2 מדפסות הזרקה של HP ) בכל אופן אם אין הבדל גדול בקניה אני מעדיפה גם חסכונית.
אשמח לשמוע לפחות בגדול איזו חברה אמינה ובאיזו חברה אפשר להשתמש בטונרים תואמים מבלי להנזק
תודה

• הוסף לסימניות
יש חברות שאין תואמים בכלל.
בHP יש חלק עם תואמים ויש חלק בלי.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה דגם מצויין. האם הוא אמין ולא דורש תיקונים. והאם הוא גם חסכוני (לפחות לא בזבזן בצורה מוגזמת)
ולפרסומון - יש לך פירוט על החברות שאין להם ועל הדגמים ב-HP?

• הוסף לסימניות
זירוקס

• הוסף לסימניות
קודם כל כדאי לך לבדוק את הצרכים והעדפות שלך:
רק מדפסת / משולבת
שחור לבן / צבעונית
טווח מחיר רצוי.

לאחר מכן בדקי בחנויות אינטנטיות ובזאפ
את הטווח והדגמים הנפוצים

או במקביל, גשי לחנות קרובה ואמינה ובדקי את ההצע.

ואז תוכלי לשאול כאן על דגמים ספציפיים וישמחו לענות לך עליהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1556612:
קודם כל כדאי לך לבדוק את הצרכים והעדפות שלך:
רק מדפסת / משולבת
שחור לבן / צבעונית
טווח מחיר רצוי.

לאחר מכן בדקי בחנויות אינטנטיות ובזאפ
את הטווח והדגמים הנפוצים

או במקביל, גשי לחנות קרובה ואמינה ובדקי את ההצע.

ואז תוכלי לשאול כאן על דגמים ספציפיים וישמחו לענות לך עליהם.

לעניות דעתי כדאי הפוך, קודם לקבל המלצה על מדפסת ספציפית ממשתמשים שיש להם נסיון בשימוש במדפסת ואז ללכת לבדוק מחירים..
בעל חנות עם כל הכבוד יש לו ענין למכור וגם פחות מנוסה בשימוש במדפסת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שובל אש;1566085:
לעניות דעתי כדאי הפוך, קודם לקבל המלצה על מדפסת ספציפית ממשתמשים שיש להם נסיון בשימוש במדפסת ואז ללכת לבדוק מחירים..
בעל חנות עם כל הכבוד יש לו ענין למכור וגם פחות מנוסה בשימוש במדפסת..

נכון,
אבל איך אפשר להמליץ על דגם מסויים כשלא יודעים מה הדרישות שלה? מה הצרכים? מה התקציב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1566455:
נכון,
אבל איך אפשר להמליץ על דגם מסויים כשלא יודעים מה הדרישות שלה? מה הצרכים? מה התקציב?

כמובן שקודם כל צריך להחליט מה הצרכים ואז לקבל כאן המלצות (ורק אז לברר מחירים בחנויות וכו').
בכ"א כמו בכל תחום ישנה חברה מסוימת שעדיפה יותר - כל אחת מהמעלות שלה..

• הוסף לסימניות
אבל כתבתי הכול.
בסביבות 30-40 דף לחודש בס"ה.
תקציב דל בהחלט. וממילא בכזו כמות אין
עניין לקנות משהו יקר. אני רק מעוניינת במשהו אמין
לא כמו מה שיש לי ( HP 4615 ) שבתנאים כאלו החזיקה מעמד רק כשנה וחצי.

• הוסף לסימניות
מרור,
אשמח אם תצרי איתי קשר באישי...
אני חושבת שאני חייבת לך משהו. ניסיתי כמה פעמים ולא חזרת לאי. זה חשוב לי לא להישאר חייבת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה