ייעוץ ברכישת מחשב נייד

• הוסף לסימניות
המוכר הציע לי את המפרט המצורף
ב6400 ש"ח
אני צריכה מחשב נייד לגרפיקה
אשמח לחוות דעת
ואם המחיר נשמע סביר?
מפרט.jpg

• הוסף לסימניות
@מלי 5
אני מבין שאתם מחפשים נייד עם מסך 17 אינטש
אז הנה לינק למחשבים יותר חזקים גם המעבד הרבה יותר חזק וגם הכרטיס גרפי
https://ksp.co.il/cat/2899.268..271..413..2788..2175..2895.

בכניסה והזמנה דרך הלינק שלי ניתן לקבל הנחה נוספת (מופיע בכל פריט אחרי שנכנסים לפירוט שלו)

• הוסף לסימניות
חוץ מהמפרט המצורף שהוא חשוב, תבדקו טוב לגבי המסך אם הוא מט, לי היה מחשב בדיוק כזה אם אני לא טועה, הכל היה מצוין וכיפי חוץ מהצבעים הרבה בגלל המסך המבריק שהיה לו, למעצב אני חושב שזה אמור להיות לא פחות חשוב מהמפרט הטכני שלו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@מלי 5 תקחי מחשב עם כרטיס מסך של nVidia, לא מה שהוצע לך.
כמו כן, חשוב להתאים את המחשב לשימוש המשתמש.
מה בדיוק את מצפה מהמחשב הזה שיעשה?

אפשר לפנות אליי למייל שבחתימתי.

• הוסף לסימניות
מחיר מפחיד לכל הדעות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באמת יותר זול בהרבה
אבל הוא מציע לי כולל הכנסת תוכנות
ושרות עד בית הלקוח
הכנסת חומרים מהמחשב הישן לחדש וכו
השאלה עם זה מצדיק עוד 1400 ש"ח

איזה תוכנות הוא מכניס? חוקיות? פרוצות? שירות עד הבית יש בכל מקרה למחשב הזה במקרה של תקלה, 1400 ש"ח לחבילת ההטבות הזאת נראה לי מטורף.

• הוסף לסימניות
המון המון כסף לא לקנותתתתתתתתתתתתתתתתתת

במחיר הרבה פחות מזה מביאים חיות טרף יותר טובות

• הוסף לסימניות
תודה רבה
עזרתם לי מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה