ייעוץ דחוף לגבי נטוויז'ן כיום --

• הוסף לסימניות
קיבלתי הצעת מחיר משתלמת לחבילה של 2 קווים בנטוויז'ן.
קו ראשון שיחות ללא הגבלה נייד/נייח,
+קו נוסף עד 500 דקות.
(חבילה שמתאימה לי מאוד).
בסך 75 שקלים לחודש.

אשמח לקבת חוות דעתכם לגבי השירות שלהם, המחירים, אמינות בחשבוניות וכל היתר.,
בתקופה האחרונה. (יש להם איזה שת"פ עם סלקום).

תודה!

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו את החבילה הזו - בתחילה ב-45 ש"ח וכשרצינו לעבור - ב-40 ש"ח.

• הוסף לסימניות
בתקופת השירות הם סבירים, הבעיה שאחרי הניתוק, הם יחייבו אותכם בסכומים וקנסות מעיין חוקיים, כאילו לא על הניתוק אלא על הציוד... ומבחינת מחיר אולי היה כדאי שתבדקו את בזק בינלאומי, אגב
התגובות באינטרנט על נטוויז'ן גרועות מאוד, לצערי בעבר זה היה חברה נפרדת מברק שהם היו מעולים אבל מאז שהם יתאחדו לחברה אחת... זה בעייתי, אגב שתרצי להתנתק מהם, תצפי לסחבת פסיכולוגית ארוכה

• הוסף לסימניות
לדעתי בזק, מצד השירות למרות שבזק התחילה קצת להתקלקל, אבל הם עדיין 10 מעלות מעל הוט,
אני משלם היום לבב"ל (בזק בין לאומי) 70 ₪ על אינטרנט 40 מגה + קו טלפון עם 1500 דקות לכל היעדים כולל הגנה אנטי וירוס וכו' (את ההגנה קיבלתי בחינם, אני לא מאמין בשטויות האלו)

• הוסף לסימניות
אני אומרת להתרחק מהם!!! וכמה שיותר רחוק!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת להתרחק מהם!!!!
פשוט המחיר שציינת אינו כולל תשתית אינטרנט של בזק שעולה סכום נוסף, ומה שקרה אצלנו שנטויז'ן דאגו לנו לתשתית מבזק, אמרו לנו שהמחיר 55 ש"ח שנגבה דרך נטויז'ן, ולבסוף הם הפרידו את החיובים והניחו לבזק לגבות מאיתנו מחיר של 99 ש"ח רק על התשתית, וכשפנינו אליהם הם טענו שמעולם לא הזמנו דרכם תשתית ואינם מחויבים לנו למחיר של 55 ש"ח:mad:.

• הוסף לסימניות
יש לי כבר כמה שנים קו של נטוויז'ן, ואין לי בעיות עם שירות. ואיכות השיחה מסתבר שטוב יותר אצל בזק, (אבל במחיר יקר).
אבל יש לי הרבה פעמים ניתוקים של הקו, בעיקר על קו השני, וצריך לאפס את הראוטר בכדי להפעילו שוב.
ולגבי המחיר, צריך גם לשלם על תשתית בזק, שזה יקר מאוד! ולכן אם לא צריכים את התשתית בשביל אינטרנט, עדיף לקחת קו רגיל של בזק, 2 קוים ו2000 דקות לחודש, במחיר 175 לחודש.

• הוסף לסימניות
תשתית יש לי בכל מקרה לאינטרנט, שמילא אני משלמת אותה.

מנסיון שהיה לי בעבר עם בזק,
המבצעים נראים משתלמים, אך פתאום מתגלות יותר מידי "אותיות קטנות"... ומעצבנות!

כעת יש לי הוט ו-012, השירות בסדר,
את המחיר- מחפשת להוריד...

ובדיוק פנו אלי נטוויז'ן,
אבל אליהם אני כבר ממש חוששת להתקרב לאור התגובות החלוקות כאן...

בקיצור, אולי תעזרו לי יותר טוב בצורה הזו:
מה מחיר נורמלי נאמר לחבילה כזו
(ננסה לעשות ריסטארט לכל החשבונות והספקים, אולי נצליח לחסוך משהו...;))

תשתית אינטרנט + ספק + 2 קווי טלפון, לפחות אחד מהם שיחות ללא הגבלה.

אני חייבת מחיר תותח לכל החבילה הזו! מה יש לכם להציע/להמליץ?

• הוסף לסימניות
אני עברתי לנטויזן אחרי שהוט גבו ממני סכומים מופקעים בכל מיני תככים. הייתי גם בבזק דרך העבודה ושם שרות הלקוחות נוראי. הוט- שרות לקוחות סביר אבל ההתנתקות היתה קשה. בכל מקרה- עברתי לנטויזן בטלפון, שבעבר הייתי אצלם באינטרנט. שרות לקוחות מעולה, החשבוניות דופקות ב"ה מצוין.
מה שברור- צריך לעקוב כל הזמן ולהיות עם אצבע על הדופק לגבי כל חברה. כולם מנסים לגנוב אותנו.
לגבי חיובים מוטעים בנטויזן- בעבר היה לי משהו כזה והם החזירו הכל. מהוט לדוגמא עוד לא ראיתי שקל חזרה.

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי היום מ012 2 קווים 1 ללא הגבלה וששני דיברת שילמת במחיר 39 ש"ח סופייייי
+79 ש"ח תשתית לבזק

• הוסף לסימניות
נטויז'ן קשורה להוט למיטב זכרוני, וגם מנטויז'ן זה סיוט להתנתק, את הבעיות בחשבונית תראי אחרי ההתנתקות, שזה אגב מחלה של עוד הרבה חברות...
בנוגע למחיר למה שלא תסתכלי באתר כמה זה שמשווה מחירים לתקשורת?
בכל מקרה מחיר זול לא מקבלים בצורה כזאת בשום מקום!!! יש מחיר לקוח ויש מחיר שימור
כל חברה שמאיימים עליה בניתוק פתאום "תגלה" שיש לה הצעה זולה יותר...
עובד בחברות מקבל בונוס גדול יותר אם הוא משווק את החבילה במחיר לקוח ולא במחיר שימור...
לכן הם לא ירוצו לתת לכם את המחיר הזול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה