ייעוץ והמלצה לגבי מכבי שלי\ביטוח בריאות

• הוסף לסימניות
אם אני מבוטחת במכבי שלי,
האם ביטוח הבריאות הסטנדרטי בחברת הביטוח - מיותר?
אשמח לכל החכמה בנושא.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תבטלי ב"מכבי שלי"...:D

• הוסף לסימניות
בחברות הביטוח יש כל מיני סוגים של ביטוחים - מקיפים יותר ופחות, הכל פונקציה של עלות.
הבסיסי הוא קטסטרופות שעולה כ- 12 ש"ח למבוטח לחודש ומכסה תרופות וטיפולים שאינם בסל הבריאות.
משם המחירים עולים ומגיעים עד סביבות ה-250 ש"ח למשפחה לחודש, מילד שלישי ואילך, כל תוספת של ילד נוסף זה חינם.
ההבדל בין הביטוחים המשלימים לביטוח הבריאות המורחב הוא שמיים וארץ...
יש כיסויים גבוהים הרבה יותר בחברות הביטוח (לדוגמא - כיסינו ניתוח לייזר לעיניים כמעט בשלימות דרך הביטוח)

• הוסף לסימניות
אני יחדד את הדילמה:
אני כיום משלמת על ביטוח בריאות 270 ש''ח
לזוג עם 2 ילדים.
רציתי לדעת האם אני מבטחת גם במכבי שלי - זה בעצם כפילות,
או שזה מכסה אזורים אחרים בשטח הבריאות?

תודה!

• הוסף לסימניות
כיסויים משלימים זה MUST.
זה מינימום הכרחי.
מכבי שלי - זה יותר צ'ופרים כספיים, זה לא כיסויים נוספים, תרופות וכו'.
זה הקטנת השתתפות עצמית, משקפיים, חבילת לידה, איבחונים, הוזלה משמעותית של טיפולי שיניים

• הוסף לסימניות
למה זה MUST ???
לבינתיים אני משלמת להם כל חודש 250 שקלים!!!

ולא ראיתי שזה הוזיל לי לא בניתוחים ולא ברופאים!!!

• הוסף לסימניות
מכבי שלי מיותר, הביטוח המשלים בכלל לא. תודי להקב"ה שלא נזקקת להם עד היום. אבל בד"כ משפחה עם כמה ילדים מכסה את רוב העלות בשוטף.

אגב, מכבי הכי יקרה בביטוח המשלים, אבל כפי הידוע לי הביטוח המשלים שלה נותן יותר.

• הוסף לסימניות
יכולה לספר לך מנסיון שלי,
אני בחרתי שלא להצטרף למכבי שלי, ולעומת זאת אני מבוטחת בביטוח בריאות פרטי.
כשעברתי ניתוח בבי"ח פרטי, עם רופא פרטי, קיבלתי כיסוי ממכבי מגן זהב על חלק מהעלות, ומהביטוח הפרטי קיבלתי עוד סכום כפול (!) באופן שיצאתי עם עודף של כמה אלפי שקלים. בעיני זה שווה יותר מאשר הדברים שאפשר לקבל ממכבי שלי.

אבל לגבי מכבי שלי, שווה לבדוק את הדברים לפי הצרכים הספציפיים שלך. שמעתי מחברה שקבלה מהם הרבה כסף לצרכים אורתופדיים, ולבית החלמה וכאלה. לי אין ניסיון, כאמור.

• הוסף לסימניות
הייתי במכבי ולמרות המחיר הגבוה שלהם על הביטוחים ממש גם לא נותנים כיסוי הוגן לכך, היה לי כמה דברים ששכנות סיפרו לי שהם קיבלו על זה החזרים מהקופות חולים שלהם ואני לא קיבלתי כלל.

• הוסף לסימניות
זה MUST, לא כי זה באמת שווה הרבה, אלא ה' ישמור בלי זה...
כולה לספר לך מנסיון שלי,
אני בחרתי שלא להצטרף למכבי שלי, ולעומת זאת אני מבוטחת בביטוח בריאות פרטי.
כשעברתי ניתוח בבי"ח פרטי, עם רופא פרטי, קיבלתי כיסוי ממכבי מגן זהב על חלק מהעלות, ומהביטוח הפרטי קיבלתי עוד סכום כפול (!) באופן שיצאתי עם עודף של כמה אלפי שקלים. בעיני זה שווה יותר מאשר הדברים שאפשר לקבל ממכבי שלי.
היום כבר לא ניתן לרכוש את הביטוחים הפרטיים הללו, שנותנים לך כסף אם לא ניצלת מהם את כל הסכום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברך;1386558:
מכבי שלי מיותר, הביטוח המשלים בכלל לא. תודי להקב"ה שלא נזקקת להם עד היום. אבל בד"כ משפחה עם כמה ילדים מכסה את רוב העלות בשוטף.

אגב, מכבי הכי יקרה בביטוח המשלים, אבל כפי הידוע לי הביטוח המשלים שלה נותן יותר.

אם יש צורך מסוים במשהו, אז זה לא מיותר.
עשיתי את הכיסוי כדי לקבל החזר של 50% מהשתתפות עצמית מסוימת, וזה התבטא בכמה וכמה אלפי שקלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;1386701:
זה MUST, לא כי זה באמת שווה הרבה, אלא ה' ישמור בלי זה...

היום כבר לא ניתן לרכוש את הביטוחים הפרטיים הללו, שנותנים לך כסף אם לא ניצלת מהם את כל הסכום.

אפשר להצטרף לביטוח קבוצתי שיש לו את הכללים האלו. אני הצטרפתי השנה לביטוח כזה שחידש את הפוליסה שלו ביום 31.12.2013 לעשר שנים, כך שעשר שנים יהיה לנו את הסעיף הזה.

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצה על קבוצה או תוכנית ביטוח בריאות משתלמת ומקיפה באמת?
כי קצת התבלבלתי בין כל החברות והדפי מידע האינסופיים שלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת