כללי ייעוץ וחוו"ד | מודעה לעיתונות

• הוסף לסימניות
ידידיי,
מדובר ב"מכתב כללי" מהרבי שביקש שיפרסמו לפני כל חג לכל "בני ובנות ישראל בכל מקום שהם".

המכתב יתפרסם בעיתונים לציבור הכללי - ישראל היום, מעריב, ידיעות וכו'
ובעיתון "שעה טובה".

לגבי עומס הטקסט, א"א לקצץ, מכיוון שזה גוף המכתב.

עשיתי עיצוב חדש (התחתון), אבל לדעתי הוא לא "מציאה" (אגב, העיטור מכאן. תודה למי ששלח. שכחתי...), אל תתייחסו לטיפוגרפיה של גוף המכתב, זה נתון לשינוי.

יש לי גם את העיצוב של שנה שעברה (העליון), שאולי אשתמש בו אם לא אספיק להכין משהו בינתיים.

מה דעתכם, האם של שנה שעברה יותר מכובד?
ואיך אפשר לשפר?
אם יש למישהו רעיון שונה לגמרי - אשמח לשמוע ולבצע..

אני לא זקוק למחמאות כרגע, רק ביקורת עניינית! תודה!!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    2.7 MB · צפיות: 11
  • 83769.jpg
    1.4 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!
הייתי הולך על השני, למטה נראה לי שעדיף לחתוך את העיטור בצורת המצה ושלא ירא "דבוק" על העיטור. מקווה שהובנתי.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
רואים שהשתפרת משנה שעברה.
הערות? הבקבוק לא בפרספקטיבה נכונה עם הכוסות.
בשתי המודעות כל העסק הזה שם נראה עומד באויר, אולי בגלל שעשית לו צל מדי גדול.
העיטור בשני, איפה שעשית לו כפילות למעלה ולמטה לא בסדר, צריך קצת לסדר שיראה המשך אמיתי.

כל אדם זקוק למחמאות כל רגע נתון, רק בגלל שככה ביקשת הערתי מה שחשבתי לנכון. :)

• הוסף לסימניות
אביגדור, מה התכוונת בקשר לכפילות בעיטור?

• הוסף לסימניות
אתה מבין? גם למעלה זה ככה.

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 75.9 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
אוהו, ממש יישר כח.
אביגדור, אתה תותח!

• הוסף לסימניות
אם תוכל להחליף את המסגרת של הרבי אני יודה לך מאוד.
תיישר את הטקסט לימין ושמאל.
הגדת הרבי לדעתי צריכה להיות יותר גבוהה.
וכן שאר הערות הנ"ל.
זהו-עלה והצלח

• הוסף לסימניות
מעיינות, איזו מסגרת לדעתך תתאים?
יש לך משהו?

• הוסף לסימניות
אני אהבתי יותר את הראשון

בגלל הרקע הכהה שנותן עומק לכל המודעה והופך אותה ליותר חזקה ומושכת.

• הוסף לסימניות
ידידי, השני יותר יפה אבל סגנון קצת חסידי, יתכן שבעיתונות כללית עדיף יותר מודרני (יתכן שגם הם כבר הושפעו מהסגנון הכבד-חסידי הפורצת גבולות)
לגבי המסגרת תנסה לעשות לו הצללה יותר חזקה וזהו.

• הוסף לסימניות
נשלח.
לעיתונות כללת נשלחה המודעה של שנה שעברה משופרת
ולעיתונות החרדית נשלחה זו של השנה, גם משופרת.

תודה לכולם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה