ייעוץ> וידאו באתר ללא אפשרות להורידו

• הוסף לסימניות
שלום רב!
רציתי לדעת האם יש אפשרות להעלות וידאו לאתר, אך בצורה שלא יהיה ניתן להוריד בשום אופן, מעונין בחומר היסטורי נדיר שהבעלים מעונין לשתף בו את הציבור אך מצד שני לשמור על בלעדיות
עד כמה שידוע לי, ואיני מבין בבניית אתרים, ניתן להוריד היום כל קובץ הנמצא על אתר, ואפי' מיוטיוב שלכאורה זה בטכנולוגיה משוכללת, ואם לא בדרך ישרה בדרך עקיפה, אני למשל מוריד תוכן מאתרים עם הdeveloper tools>network בדפדפן כרום, משם ניתן להגיע לכתובת כל קובץ שנטען מהאתר
תודה מראש על עצות מועילות

• הוסף לסימניות
בס"ד

גם אם נאמר שאפשר למנוע הורדה של הסרטון. (לא ידוע לי על כזה מציאות)

מה הבעיה לצלם את המסך בעזרת תוכנות כמו screencast

• הוסף לסימניות
האם זה יוצא איכותי כמו במקור? קשה לי להאמין

• הוסף לסימניות
בס"ד

ההקלטה מהמסך באיכות full hd
אולי השמיעה קצת תשתבש ואולי לא, תלוי במשחק מרחק של המיקרופון מ הרמקולים.

• הוסף לסימניות
ניסית פעם וזה איכותי כמו המקור?
בכל מקרה, חוץ מעניין ההקלטת מסך יש אופציה שלא יוכלו להוריד?

• הוסף לסימניות
בס"ד

כן איכותי מאוד.

בקשר לשאלה השנייה לא יודע.
אולי מישהו כאן בפורום יתן לך תשובה.

ואם לא יהיה תשובה, ניראה לי שצריך לשאול מומחה לניהול שרתים.
זה יותר ההתמחות שלהם.

• הוסף לסימניות
כן. זה אפשרי.
ראה למשל באתר הזה: http://beinenu.com/
הטריק שלך לא יעזור שם.
אותו דבר נראה לי שעשו כאן: http://jewishmusic.fm/דף-הבית/

האם זה אומר שאי אפשר להוריד כלל. -לא. יש תוכנות שמורידות גם מאתרים כאלה. דיברו על זה עכשיו כאן http://www.prog.co.il/showthread.php?t=215883
אבל זה כבר יותר מסובך.
ובבכל מקרה, כפי שכבר אמרו לך בצדק - אין, ולא יכולה להיות שום דרך למנוע הורדה. הרי תמיד אפשר לצלם את המסך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה