כללי ייעוץ ועזרה לוגו לחנות נעלייים

• הוסף לסימניות
היי...אני מבקשת את עזרתכם! (זה עדיין בלי צבעים)
הלקוחה בחרה את לוגו 3 אבל לדעתי הוא לא מושלם ואני רוצה לשפר אותו...איך אפשר?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 710.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
3 הכי זורם ומתאים ללוגו, אך תלוי מה סגנון החנות אותה את ממתגת
השאר לא מספיק מינימאליסטיים, ולדעתי לא מתאימים ללוגו

• הוסף לסימניות
לדעתי, להוסיף נעל לאות האחרונה. זה ממש ייצא יפה.

• הוסף לסימניות
לגבי מספר 3: הנעל מידי "עלובה" לעומת הטיפוגרפיה, בגלל שהיא קטנה מאד ביחס וכן היא בצד, או שתגדילי או שתוסיפי כמו שהזכירו כאן עוד נעל.
הפונט מעולה.
אני נהינת שאת בונה את הלוגו בשלב ראשוני בשחור לבן, זו הדרך הנכונה. אם הלוגו נראה טוב בשחור לבן - הוא יראה טוב בכל צבע אחר.
הצלחות

• הוסף לסימניות
3.
הייתי הופכת את הנעל ש'תזרום' עם כיוון הלוגו.
גם ויזואלית וגם רעיונית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טונר;1475244:
3.
הייתי הופכת את הנעל ש'תזרום' עם כיוון הלוגו.
גם ויזואלית וגם רעיונית.

הערה מעולה ונכונה!!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים והעוזרים....עזרתם לי מאוד למקד את העניין
3 הכי זורם ומתאים ללוגו, אך תלוי מה סגנון החנות אותה את ממתגת
השאר לא מספיק מינימאליסטיים, ולדעתי לא מתאימים ללוגו
זו חנות נעליים שמוכרת מותגים וכל מיני נעלי נשים וגברים החנות עם סחורה איכותית במחירים זולים!
לדעתי, להוסיף נעל לאות האחרונה. זה ממש ייצא יפה.
נירארלי שזה יאבד את האפקט...אבל נתת לי רעיון...הוספתי אצבעות רגליים:)
לגבי מספר 3: הנעל מידי "עלובה" לעומת הטיפוגרפיה, בגלל שהיא קטנה מאד ביחס וכן היא בצד, או שתגדילי או שתוסיפי כמו שהזכירו כאן עוד נעל.
הגדלתי....

קבצים מצורפים

• בחירה שניה.png
    KB 395.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
חמוד דווקא האצבעות! :)
אבל משהו מפריע לי בכיוון - מצד אחד הכייון נוטה לימין - מצד שני לשמאל...
עדיף שהכל יזרום לאותו כיוון. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אין שום סיבה להוסיף אצבעות רגליים.
לא משתמשים בשני רעיונות ללוגו אחד.
בכל אופן - כרגע זה נראה נעלי נשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagit;1475803:
תודה!!! אחלה אתר

אכן אחלה אתר - רק היזהרי מזכויות יוצרים!!!
צריך לבדוק היטב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה