דרוש מידע ייעוץ טלפוני על קשיים של ילדים בעקבות המצב יש דבר כזה ?

• הוסף לסימניות
יש קו עם מענה של פסיכולוגיות עם הכשרה לגיל הרך
בשורות טובות

שלום לכולן.ם,
המצב שאנו שרויים בו קשה ומלחיץ לכולנו, ולא פוסח על הילדים שלנו. גם ילדים קטנים, פעוטות ואפילו תינוקות חשופים למתח ולחרדה שלנו ושל הסביבה, ולא תמיד מבינים או יכולים לדבר את רגשותיהם. חשוב לנו להיות שם בשבילכם, ההורים, כדי שתוכלו להיות שם בשביל הילדים שלכם.
אנו פותחים *קו חירום לגיל הרך*, אשר יספק ייעוץ מקצועי אישי להורים ובני משפחה ע"י מומחים/מומחיות בגיל הרך. הקו יאוייש לאורך כל שעות היום והלילה, ונשמח לענות ולייעץ לכל מי שצריך, בטלפון: 0547503970

הקו יופעל בשת"פ בין מרכז דואט באוניברסיטת בן גוריון, המרכז הרפואי סורוקה, האגודה לטיפול הורה-ילד, והעמותה לבריאות הנפש של התינוק בישראל.

• הוסף לסימניות
@שפרה אריקסוןShifraE בבקשה להפסיק עם זה.
המכון להנחיית הורים זהו מכון ידוע ומפורסם עם טובי הפסיכולוגיות של הציבור החרדי.
וממש חבל שאנשים לא יתייעצו עם המקום הכי מקצועי שיש לציבור החרדי , רק בגלל הסתייגויות (שכמובן לא נכתב אישי על המכון אבל המשמעות גורמת לאנשים לא להתייעץ)
אם יש לך הסתייגות בקשר ליעוץ אז בבקשה תפתחי אשכול חדש.
הדגשתי בפרוש שלא התכונתי למכון זה ב"ה גם לי יש הכרת הטוב למכון זה
א"א לפתוח אשכול על נושא זה "שמנחות שלא מנחות" רואות מיד מבקשות למחוק.....

• הוסף לסימניות
ב
שפרה, מסכימה איתך בכלל מילה, באמת קריטי לברר מי האיש שעומד מולך מה ההכשרה שלו וכדומה
כבר נפגעתי ממישהי שחשבה שאם למדה קורס מקוצר היכן שהו אז היא מטפלת עולמית,
לכן כשהתקשרתי לקו ביררתי עם מי שענתה לי מה ההכשרה שלה, היא אמרה שלמדה במכון הנחיית הורים והנחיית משפחה במשך 7 שנים והיא היום בהדרכה אצל פסיכולוגית מטעם המכון
מה חשוב שבעיני זאת ההקלה, היא הדריכה אותי איך לדבר עם הבן שלי, להקשיב למה שהוא מרגיש , ולתת לזה מקום, השיחה מאד הרגיעה אותי ואני מצליחה מאז לנהוג יותר ברוגע עם הילדים שלי.
ב"ה שתצליחי תמיד ותגיע לכתובת הנכונה הרבה ס"ד

• הוסף לסימניות
כעו"ס קלינית מומחית לגיל הרך העובדת במרכז הורים וילדים בגיל הרך, ובתהליך הכשרה לפסיכותרפיה הורה ילד ממוקד טראומה,
הכנתי כמה חומרים בהירים ופשוטים שנשלחו למשפחות המרכז/גננות וכו'.
מעלה פה לטובת כולם.

קבצים מצורפים

• הורות בזמן מלחמה (2).pdf
    KB 581.5 · צפיות: 72
  • 4 טכניקות להרפיה וויסות (2).jpg
    4 טכניקות להרפיה וויסות (2).jpg
    KB 184.2 · צפיות: 37
  • משחק החיות להרגעה וויסות (1) (1).jpg
    משחק החיות להרגעה וויסות (1) (1).jpg
    KB 210.5 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה