ייעוץ - כמה עולה מצגת קריוקי?

• הוסף לסימניות
כמה כסף אני אמורה לקחת על מצגת קריוקי שכבר יש לי אותה ואני נותנת אותה פעם נוספת.....
תודה!

• הוסף לסימניות
תלוי ברמה 500-1200

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

אורך 4 וחצי דקות

• הוסף לסימניות
תלוי מה זה הימנון לסמינר? איזה סוג מצגת ומה היא מביעה.

• הוסף לסימניות
זה מחרוזת שירי חנוכה , ובת מלך

עם מילים וקצת אוביקטים ומעבירי וידאו לפי העניין , ממש יפה....... באמת!

• הוסף לסימניות
300-500

• הוסף לסימניות
לא פחות מ 100 - 150 דקה סופית

אגב לא מובן מה השאלה
את הלקוח זה לא אמור לעניין אם זה כבר מוכן !

• הוסף לסימניות
אני לא מבין מה השאלה, כולם כאן עונים לך מחירים, אבל את אומרת שזה פעם שניה, השאלה היא כמה לקחת על זה פעם ראשונה ואולי תקחי חצי מפעם ראשונה או משהו שיספק אותך?

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה כבר נאמר כאן מספר פעמים, 'כל המרבה במחיר - הרי זה משובח'

• הוסף לסימניות
כששכרתי מצגת לאחרונה תמחרו לי לפי צופים, בסביבות 15 לאחד אם אני לא טועה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם....

רציתי רק להיות בעניינים ולדעת.....

• הוסף לסימניות
15/1????

ה' ישמור -זה פשוט מעליב את עורכי הוידאו על הגלובוס...

• הוסף לסימניות
אווי לי.....

נכתב ע"י פופקו;487025:
15/1????

מה אני אעשה בנתיים למרות שהעבודה שלי ברמה גבוהה אני פריאריית.........:(
ה' יעזור....
אם לא היה לא אתכם את מי הייתי שואלת כדי לדעת? (אולי את הלקוח ואז זה היה מצגת ועוד
500- ש"ח על חשבוני.... חח.חח...)

• הוסף לסימניות
ובאמת...

שוב תודה על העצות.......
ותודה לה' שיש לי את מי לשאול......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;487025:
15/1????

אם יש לתוכנית 150 צופים/ות, הסכום שיתקבל איננו רע בכלל...:eek:
במיוחד להקרנה שניה.

Shani -
אם את המפיקה (והסרט לא הוזמן ע"י גורם אחר) תשכירי בסכום שנראה לך לפי ההמלצות החכמות שלעיל', אך במידה והסרט הוזמן ע"י לקוח ואת ערכת...
תחשבי על כך :).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה