www.prog.co.il
לב שומע הם מומחים גודליםדרוש מידע אמין ומקצועי על מטפל יר"ש ומקצועי ביותר
שיכול לעזור בעניין ספציפי לבחור ישיבה טוב ושמור
שחווה קושי מסויים
עם מי אפשר לדבר? לשאול? להתייעץ?
אפילו עם מישהו שידע להפנות לאן מתאים ללכת
אין להורים שמץ של מושג מה לעשות
אולי הרב נח פלאי יוכל לעזור או הרב חיים הורביץדרוש מידע אמין ומקצועי על מטפל יר"ש ומקצועי ביותר
שיכול לעזור בעניין ספציפי לבחור ישיבה טוב ושמור
שחווה קושי מסויים
עם מי אפשר לדבר? לשאול? להתייעץ?
אפילו עם מישהו שידע להפנות לאן מתאים ללכת
אין להורים שמץ של מושג מה לעשות
הרב דוד קרלינסקי מב''ב
0527130230
אולי הרב נח פלאי יוכל לעזור או הרב חיים הורביץ
הרב משה אריה כהן מטפל רגשי סופר מקצועי מניסיון מארגון קול הנערים בבני ברק הם נמצאים בקליניקה ברחוב הרב שך ליד איצקוביץ
יישר כח גדול לכל העוניםתפנו למחלקה הנפשית של עזר מציון, הם ידעו להפנות אתכם.
בנוסף יש את ר' משה בלוי שהוא גדול המבינים בתחום והוא ודאי ידע למי להפנות אתכם
בברכהיישר כח גדול לכל העונים
יש לכם אולי טלפונים ?
קול הנערים ברשות הרב משה אריה כהן ארגון מוסמך, קצת יקר ..מניסיון ראינו הצלחהאני אישית ממליץ לפנות למקום מוסמך כמו לב שומע ולא לסתם ”מטפלים” לא מוסמכים לפעמים זה יכול יותר להזיק מאשר לעזור אם האמון יפגע
גם ר’ נח פלאי שנחשב חזק בתחום הנוער שפעם רציתי להתיעץ איתו על נער מסויים אמר לי מפורשות אני לא יכול לטפל ולא מתיימר לטפל ושלח אותי לחפש מטפל מוסמך
בהצלחה
אם כל הכבוד לרב הנ”ל שאני לא מכירו אין סמכות לטפל לפי התארים שהוא כתב בעצמו על עצמוקול הנערים ברשות הרב משה אריה כהן ארגון מוסמך, קצת יקר ..מניסיון ראינו הצלחה
יש להם מאגר של מטפלים/פסיכולוגים יראי שמים???לב שומע הם מומחים גודלים
גם יש שם צוות יועצים מהשורה הראשונה וגם יודעים להפנות אם צריך.
*8147 (כוכבית ואז המספר)
בוודאייש להם מאגר של מטפלים/פסיכולוגים יראי שמים???
הוא גם עמוס וגם טען שזה פחות התחום שלו....אני חושבת שזה שהבעל מקצוע מכיר את מקומו ולכן הפנה למישהו אחר זה דווקא סימן טוב.
דווקא הבעיה הוסברה היטבהייתי אומרת לחזור ללב שומע ולשאול אותם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים