נכתב ע"י סתם;1116587:זאת בעיה!
רובם של האתרים אם אם נפרצים עלולות לצוץ תמונות שרוח חכמים אינה נוחה עמהם
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1117876:לאדם ירא ה' הייתי ממליצה, אם שייך, שימנע בכלל מללמוד מקצוע שמצריך מחשב.
אתם יכולים כולכם לסקול אותי באבנים עכשיו, אבל לדעתי זאת האמת! וכל הפתרונות שיש הם לגמרי בדיעבד.
נכון יש את פרוג, (שגם לזה צריך אינטרנט חסום, שזה גם בדיעבד) ולהסתדר רק מפרוג זה אולי נחמד ואפילו עוזר מאוד. אבל זה משאיר אותך גרפיקאית ברמה מסוימת שקצת קשה ככה להכנס חזק לשוק העבודה ולהתקדם.
כן, יש לי מחשב בבית, ויש לי אינטרנט, וזה כואב לי, והייתי מאוד שמחה לו לא הייתי צריכה להגיע לכל זה.
נכון שהרבנים מתירים כשזה לצורך עבודה, וכשזה חסום, אבל לפחות שניהיה מודעים לזה שזה בדיעבד אחד גדול!
זה נכון,נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1117876:לאדם ירא ה' הייתי ממליצה, אם שייך, שימנע בכלל מללמוד מקצוע שמצריך מחשב.
אתם יכולים כולכם לסקול אותי באבנים עכשיו, אבל לדעתי זאת האמת! וכל הפתרונות שיש הם לגמרי בדיעבד.
נכון יש את פרוג, (שגם לזה צריך אינטרנט חסום, שזה גם בדיעבד) ולהסתדר רק מפרוג זה אולי נחמד ואפילו עוזר מאוד. אבל זה משאיר אותך גרפיקאית ברמה מסוימת שקצת קשה ככה להכנס חזק לשוק העבודה ולהתקדם.
כן, יש לי מחשב בבית, ויש לי אינטרנט, וזה כואב לי, והייתי מאוד שמחה לו לא הייתי צריכה להגיע לכל זה.
נכון שהרבנים מתירים כשזה לצורך עבודה, וכשזה חסום, אבל לפחות שניהיה מודעים לזה שזה בדיעבד אחד גדול!
לאדם ירא ה' הייתי ממליצה, אם שייך, שימנע בכלל מללמוד מקצוע שמצריך מחשב.
אין מצב לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלימה!!!חברה, מציאות זו מציאות.
העולם מתקדם קדימה וגם אנחנו השמורים נאלצים לזרום עם זה.
זה חלק מימות משיח, כנראה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //